REGAL COPA CATALUNYA MASC. PREVIA - GRUP 01.

• · DERROTA DEL LIDER MASNOU vs EL NOU CAPDAVANTER MOLLET.
  • · EL CN. SABADELL UNIC EQUIP SENSE CONEIXER LA VICTORIA.
  • · SEGONA DERROTA DEL BOET i del PLATGES.
  • ONYAR PRIMER MARCADOR CENTENARI.

VIC 91. - CASTELLAR 99.

A Castell d’En Planes, els atacs varen superar clarament a les defenses, amb el ex-Sant Nicolau Del Hoyo, amb 31 punts i valoració de 37, per part local i el visitant Toni Ruora amb 33 punts i valoració de 34, però l’espectacle es va veure en el darrer quart on un Castellar molt inspirat va anotar 36 punts que el portaren a la primera victòria .

CERDANYOLA 56 - ST. CUGAT 59.
A Guiera, en un partit amb poc encert encistellador, el visitants es varen emportar el derbi comarcal que els reaferma en els primer llocs amb un marcador molt ajustat i deixa als de Agustí Forné en la zona baixa.

MASNOU 67- MOLLET 69.

En el partit de la jornada, amb dos dels equips imbatuts, la victòria visitant va suposar el canvi de líder, en un partit molt igualat que es va decidir al final.
ARGENTONA 76 - BOET MATARO 65.

A la pavelló de la carretera de Vilasar, victòria local segona de la temporada, que els iguala a la taula clasificatoria amb als jugadors dirigits per Alberto Peña.

C N. SABADELL, 76 - BARBERA 83.

A les “Naus” derrota del Club que encara no coneix la victòria davant el invicte Barberà, ja que tot i els 26 punts del incombustible Ramírez no pogueren superar al visitants on destacaren els ex-Sant Nicolau Llull i el ex-Castellar Murua, amb 8 i 17 punts respectivament.

GRANOLLERS, 64LA SALLE MANRESA, 61. A la capital del Vallès Oriental primera victòria local davant els del Bages, ja que quant semblava que la balança es decantaria cap als Manresans que dominaren el segon i tercer quart, en el darrer un parcial de 29-21 va sentenciar un partit on destacaren el local Serratacó, amb 26 de valoració i 17 punts i el visitant Ramón amb 27 i 21.

PLATGES DE MATARO, 53 -ONE CESET, 60.
Al Josep Mora derrota local davant dels de Santa Eugenia, ja que tot i la reacció local en el tercer quart, la victòria va marxar cap a terres gironines.

ONYAR, 102 –ARTES, 71
Al mític  Palau Sa Costa, clara victòria del locals enfront l’Artés, que ens porta el primer marcador centenari de la temporada.

MVP DE LA JORNADA.
Albert del Hoyo (Vic), amb una valoració de 37 i 31 punts amb 38 minuts en pista, 10/15, amb tir de dos; ½ en triples i 8/9 en tirs lliures.