C.B. ALPICAT
68-70

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 60 - CIRCOL CATOLIC BADALONA, 63.
A LA BISBAL EL CIRCOL VA SUPERAR A L’EQUIP LOCAL EN UN DUEL DIRECTE A LA ZONA DE DESCENS.
Tot i la bona sortida dels badalonins 14-24, els gironins varen retallar diferències i al descans el marcador era de 32-35, a la represa el marcador encara es va ajustar més i a manca de cinc minuts pel final amb avantatge local 53-52, els locals havien fet el més difícil que era posar-se davant en el marcador, però la destacada actuació del base visitant amb 9 punts consecutius va donar avantatge al Circol, tot i la darrera posició de pilota per la Bisbal el llançament no va reeixir i la victòria va marxar cap a Badalona. Destacats per part local Poch 12 punts i 16 de valoració i Fran 10 i 14 i per part visitant Lladó 14 i 10, Ferrer 13 i 11 i Viñallonga 9 i 16.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 64 - UB. SANT ADRIA, 69
DERBI A CASAGEMAS, EL MINGUELLA VA ESTAR SUPERAT PER L’UBSA AMB UN INESPERAT FINAL AJUSTAT
El Minguella segueix sense aconseguir la victòria com a local i continua a la zona compromesa de la classificació i per la seva part els de Sant Adrià segueixen en una molt bona dinàmica, en segon lloc. Encara que el partit va tenir dues parts ben diferenciades, fins al descans el domini era per Ubsa 27-37, a la represa va continuar vel domini fins al 42-56, però al darrer quart un parcial de 15-1, va portar el partit a l’igualada, però quan semblava que els de Badalona podrien retrobar-se amb la victòria, la qualitat dels visitants els va permetre endur-se un partit en el que varen tenir que lluitar fins al darrer moment. Destacats per els locals Ribó 18 punts i 15 de valoració, Tomeu 16 i 15 i Méndez 14 i 11 i per part visitant Múñoz 18 i 14 i Morales 12 i 20.

C.N. TERRASSA, 68 - C.B. ALPICAT, 70.
AL PLA DE BONAIRE EL NATACIÓ TERRASSA PERD DAVANT L’ALPICAT, EN UN FINAL PLE D’EMOCIÓ
Dos equips amb un únic objectiu, el tercer triomf que els permetés allunyar-se de la zona baixa de la taula classificatòria, els locals varen dominar el partit fins al tercer quart amb un marcador de 53-43, però en el darrer quart els de la terra ferma varen estar millor que els vallessans i un parcial de 8-14 en els darrers cinc minuts va donar el triomf a l’Alpicat. Destacats per el Natació Fàbregas 11 punts i 20 de valoració, Santandreu 11-11 i Sociats 11 i 19 i per part visitant Vinos 18 i 15 i Planella 17 i 18.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 77 - CB CERDANYOLA AL DIA, 71.
EL VIC VA SUPERAR AL CERDANYOLA EN UN MOLT BON PARTIT I TAMBÉ EL SUPERA A LA TAULA CLASSIFICATÒRIA.
El viguetans amb aquest triomf se situen el quart lloc de la taula classificatòria tot superant al mateix equip vallessà, que va posar les coses molt difícils a l’equip local així al final del tercer quart el marcador era favorable als visitants 58-60, però un parcial per els blancs i vermells de 11-3, els va permetre donar la volta al partit i aconseguir la cinquena victòria. Destacats per part local Juanola 19 punts i 20 de valoració i Balanzó 14 i 17 i per part visitant García 14 i 10, Antón 15 i 25 i Fabregat 13 i 12.

C.B. CASTELLAR, 71 – CB. SANT JOSEP 81.
EL LÍDER SANT JOSEP VA ACONSEGUIR UNA VICTÒRIA MOLT TREBALLADA A CASTELLAR
Els  vallessans li van posar les coses difícils al líder, el començament del matx va ser complicat pels de Badalona que després de dues tècniques i desqualificació al seu jugador Laguardia i la lesió de Carceller i un marcador de 16-6, van haver de treballar per igualar el partit al descans 37-37. En el tercer quart varen aconseguir els primers avantatges que van anar consolidant al darrer quart davant d’un Castellar que pel seu joc no sembla el cuer de la categoria. Destacats per part local Cadafalch 16 i 11, Viladomat 11 i 10 i Germà 10 i 11 i per part visitant González 22 i 19, Pascal 17 i 15 i Cuesta 14 i 10.

MATARÓ FEIMAT, 78 - MATARO PARC BOET, 72.
EL DERBI DE MATARÓ PELS LOCALS QUE ES CONSOLIDEN AL TERCER LLOC.
Quant el Boet va mantenir el ritme del Feimat va estar dintre del partit, així al descans el resultat era favorables als “taronges” 35-39, però a la represa varen notar les baixes i un espectacular tercer quart dels locals 27-8, va posar el partit a l’abast dels “grocs” que tot i una reacció final dels visitants no van poder impedir que el derbi fora pels locals. Destacats per part local Ariño 23 punts i 30 de valoració, Romero 21 i 21 i Guallar 10 i 20 i per part visitant Viñas 21 i 21 i Forcada 17 i 16.

CB GRANOLLERS, 77 - SEDIS HIDROLOGY, 62
EL GRANOLLERS  VA SUPERAR AL SEDIS I OBTÉ LA QUARTA VICTÒRIA, MENTRE QUE ELS DE LA SEU SEGUEIXEN A LA ZONA COMPROMESA.
La victòria dels locals els porta a la zona tranquil·la de la taula classificatòria en un molt bon partit dels vallessans, que al descans ja dominaven 38-31 i a la represa varen anar augmentant l’avantatge fins al +15 final tot i l’oposició de l’equip de la Seu que segueix en zona de descens amb dues victòries. Destacats per part local Garcia 16 punts i 13 de valoració, Cervantes 12 i 12, Sánchez 11 i 18 i Homs 10 i 13 i per part visitant per sobre de tots Bregolat 26 punts i 34 de valoració, Vilaró 13 i 17 i Serrato 11 i 15.

LALLOSA ARTES, 74 – U.E. SANT CUGAT, 70
L’ARTÉS FA VALER EL FACTOR PISTA I VA SUPERAR EN UN GRAN PARTIT LA UESC
Els del Bages de mica en mica estan aconseguint que  la seva pista torni a ser el fortí d’altres temporades i en un partit amb molta emoció i bon joc varen aconseguir la quarta  victòria; mentre que la Uesc segueix tenint com assignatura pendent els partits a camp contrari. De sortida els locals varen sortir amb força i varen superar als vallessans 27-15, aquest avantatge si més no va condicionar el partit i la mateixa es mantenia al descans 43-31, a la represa reacció visitants que va posar amb dificultats las locals que de totes maneres varen aconseguir mantenir la diferencies fins al final. Destacats per part local Balaguer 20 punta i 22 de valoració i Llort 16 i 20 i per part visitant destacats per sobre de tots Olaguibe 24 i 34 i Reyes 16 i 14.

MVP de la jornada compartit per Nil Bregolat (Sedis) 34 de valoració amb 32 minuts en pista  10/13  -- 76% en tir de dos;  1/1 -- 100% en triples i  3/3 --  100% en tirs lliures, 8 Rebots,  1 assistències -- faltes rebudes i Hernan Olaguibe ( UE. Sant Cugat)  amb  la mateixa valoració i 28 minuts en pista  7/10  -- 70% en tir de dos;  0/0 -- 0% en triples i  10/11 --  90% en tirs lliures, 9 Rebots,  0 assistències 8 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada l’esmentat Nil Bregolat (Sedis) amb 26 punts.

Al Puigvert de Castellar assegurant la cistella per si de cas que no passes com a Mataró