viernes, 19 de octubre de 2018

LA PRÈVIA de la QUARTA JORNADA #CopaCatBQ @CopaCatBq. PARTITS DESTACATS LLIÇA vs CEB i RIPOLLET vs CASTELLAR


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  4.
20-21 de OCTUBRE 2.018.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.
  • Partit de la jornada  Lliçà  vs Ceb Girona.
  • Partit amb TV Granollers vs Bisbal

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.05
TV
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET


Diss.
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”


OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA



Diu.
16.00
Josep Mora
GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM

C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diu
17.30
Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA

CAMPING BIANYA ROSER


Diu.
17.45
Josep Comellas
LLUISOS DE GRACIA

UE HORTA



Diu.
18.00

Pavelló d’Esports
C.B. LLIÇA D’AMUNT


CEB GIRONA


Diu
19.30
Penitents
VEDRUNA GRACIA

C.B. ARTÉS





  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a Lliçà entre l’equip vallessà, tercer classificat, i el líder Ceb Girona ambdós imbatuts. Destacats Joseph i Valera.

  • Amb les cameres de la Xarxa de Tv locals en l’espai Bàsquet en Joc, com testimonis el Granollers de moment amb una única victòria rebrà a la Bisbal els de l’Empordà son quarts classificats. Destacats  Baltà i Jerome.

  • A Mataró el segon equip de l’Unió encara sense conèixer la victòria, el jove equip maresmenc rebrà al Cerdanyola el “Sarda” de moment amb una victòria. Destacats Serra i Domènech.


  • A la Ciutadella derbi barceloní entre el Ciutat Vella i el Roser, ambdós derrotats a l’anterior jornada i en que els de Fort Pienc vàren perdre el liderat. Destacats Bernuz i Assalit.

  • Un altre derbi entre dos equips barcelonins procedents de “Catalana”, els Lluisos segons classificats i imbatuts, rebran a l’Horta amb una victòria aconseguida l’anterior jornada. Destacats Abrines i Martínez.

  • A Penitents Vedruna amb fluix començament buscarà el primer triomf per sortir del “fanalet vermell” davant d’un Artés que es cinquè, amb dues victòries. Destacats De la Torre i Sensant.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada Ripollet vs Castellar.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT


BADALONES FRUITS SECS CORBERA

Diss.
18.00
Pins Vents
BÀSQUET SITGES

100 ANYS PLOMS SALLE REUS


Diss.
18.00
Poliesportiu de Santa Eulàlia
AESE


MARISTES ADEMAR



Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

C.B. ALPICAT



Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICI
BADALONA

BÀSQUET PIA SABADELL


Diu.
19.00

Pavelló CB. Ripollet
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
C.B. CASTELLAR



Diu
19.30
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS


C.B. CANTAIRES TOTOSA



  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a Ripollet entre els locals, líders i el Castellar, segon classificat, un derbi vallesà d’alt voltatge que torna després de unes quantes temporades en que ambdós equips no coincidien. Destacats Vilanova i Cabrera.

  • A Sant Cugat una renovada Uesc i el Badalonés, en un partit d’equips cridats a estar a d’alt, ara son novè i cinquè. Destacats López i Cuesta.

  • Al Garraf el Sitges buscarà una victòria per sortir dels darrers llocs de la classificació i el Ploms Salle, quart classificat, vol seguir a prop dels primers llocs. Destacats Boronat i Costa.


  • A Santa Eulàlia l’Aese buscarà la segona davant de l’Ademar, els Badalona venen d’un triomf a la prorroga i son tercers. Destacats Bartomeu i els germans Franch.

  • A Santa Coloma el “Santaco” i l’Alpicat vuitè i setè, respectivament, amb el mateix balanç 2/1, el guanyador mirarà cap amunt. Destacats López i Balsells.

  • A la Plana el Circol voldrà tornar al camí de les victòries i fer-se fort de local, davant la Pia, els de Sabadell, vàren guanyar l’anterior jornada, amb remuntada èpica. Destacats Arco i Paez.

  • A Molins de Rei els del Baix Llobregat sorprenentment últim classificat, amb tres derrotes rebran al Cantaires, els de Tortosa es vàren estrenar la darrera jornada, desprès del seu particular “via crucis” vallessá. Destacats Ugarte i Shamal.


  

No hay comentarios:

Publicar un comentario