VEDRUNA GRACIA
C.B. LLIÇA D’AMUNT
55
61

• 54-64: El partit de la jornada va ser el que es va jugar a la Bisbal entre els locals i el Roser, segon i primer classificat, victòria visitant que els permet mantenir el liderat per segona setmana. Destacats els visitants Tubert amb 16 i Galvalda 13, els mateixos que el local Jerome.

• 69-63: Un altre partit entre guanyadors de la primera jornada el Lluisos vs Cerdanyola, on els de Gracia estrenaven pista com a locals,. Victòria dels locals que arribaren a tenir un +13 i sempre controlaren el “tempo” del partit. Destacats els locals Abrines 18 punts i Capellas 16 i el visitant Tena 15.

• 68-69: A Mollet els locals rebien la visita de l’Artés, ambdós buscaven la primera victòria, partit on la gran reacció local al darrer quart (20-5), va estar a punt de capgirar l’avantatge dels del Bages que va arribar a ser de +19. Destacats els locals Solans 15 punts i Seidi 13.

• 86-79: A Granollers els locals i el Grup Barna, també a la recerca del primer triomf. Partit de domini vallessá, amb un màxim avantatge de +11, tot i que els visitants no han donat mai el seu braç a torce. Destacats el local Mahamadou amb 22 punts els mateixos que el visitant Subirachs i el seu company Abelló 18.

• 88-67: Ciutat Vella buscava el segon triomf davant d’un Horta que va debutar amb derrota, clara victòria dels locals que es situen amb 2 de 2, en segon lloc. Destacats els locals Tort amb 24 punts, Bernuz 17 i Ferragut 13.

• 74-78: A Mataró un debutant a la categoria intentava el primer triomf davant un Girona que va començar amb bon peu, victòria dels gironins en un final de molts nervis (74-72), a manca de cinc minuts, però un parcial de (0-6), els va donar el partit. Destacats el local Serra 16 punts, els mateixos que el visitant Tort i el seu company Valera 15.

• 55-61: Vedruna es volia refer d’un decebedor primer partit davant un Lliça que fou tot el contrari, victòria visitant, que va fer valer el seu avantatge i que no va donar opcions als locals. Destacats el visitant Japeth amb 21 punts i els locals Codinach i Sabartés 15, ambdós.

GRUP 2.
  • LÍDER Santa Coloma i també amb 2 de 2, Ploms Salle i Ripollet.
  • MILLOR ATAC Sant Cugat (89) i Pia (85).
  • MILLOR DEFENSA Ploms Salle (52) i Santa Coloma (53)

62

• 89-68: El partit de la jornada es va jugar a Sant Cugat entre la UESC i l’Alpicat, els vallessans un dels favorits als primers llocs i un Alpicat que vol repetir la gran temporada del curs passat, victòria local que deixa ambdós equips igualats a una victòria, els vallessans dominaren el partit amb avantatges còmodes, que arribaren a ser de +30 . Destacats els locals López amb 25 punts i el seu company Muñoz 17, els mateixos que el visitant Solsona.

• 53-65: L’AESE guanyador de la primera jornada en el seu retorn a Copa rebia al Santa Coloma que segur que lluitarà per estar a la zona “noble”, victòria visitant que dona al “Santaco” el liderat, en un enfrontament que vàren dominar amb claredat, amb un màxim avantatge de +28, que el lluitador local va reduir en el darrer quart. Destacats el local Bartomeu22 punts i el visitant Ruiz 19.

• 73-66: Un altre dels equips que ha tornat a a la categoria l’històric Ripollet guanyador a domicili, de la primera jornada, rebia al Badalonés, un altre dels equips punters, victòria pels del Vallès, que son tercers, en un partit ple d’alternances en el marcador, però que finalment va caure del cantó dels locals. Destacats els locals Vilanova amb 23 punts i Ortega 15 i el visitant  Morales 19.

• A la Plana el Circol que va caure derrotat per la mínima a Reus rebia al sorprenent líder Castellar que va guanyar contra pronòstic al gran favorit Cantaires. Victòria local en un partit molt igualat i amb una gran exhibició de triples, per ambdós equips, (47% d’encert) a manca de dos minuts amb (71-70), tot era possible i finalment en aquest espai de temps únicament es va anotar per part local i fou un triple en els darrers segons, que va confirmar el triomf dels de Badalona. Destacats el locals Rodríguez amb 17 punts i Zamora 14, els mateixos que el visitant Navarro.

• 60-74: A Pins Vents el Sitges derrotat per un sol punt en el debut a Lleida, rebia a un Ademar que també va perdre en el debut, victòria visitant en un partit en el que després de un lleuger domini dels del Garraf el segon quart els Maristes aconseguiren capgirar el partit i anotar-se la victòria. Destacats el local Boronat 21 punts i els visitants Canilla 17, Hermoso i Franch, ambdós amb 16.

• 52-62: A Molins un dels “gallets” del curs passat que va ensopegar en el debut rebia al Ploms Salle, que va comença fort per estar a d’alt, victòria visitant que deixa als del Baix Camp, en segon lloc. Destacats els visitants Costa amb 31 punts i Medina amb 13.

• Finalment el gran favorit Cantaires, que va ensopegar de forma clara a Castellar, rebia a un altre equip vallesà la Pia, els de Sabadell vàren perdre com a locals, el primer partit, victòria sabadellenca, fonamentada amb un espectacular darrer quart (14-33). Destacats el visitant Andrés amb 24 punts els mateixos que el local Delmon i el seu company Shamal 20.