viernes, 23 de noviembre de 2018

LA PRÈVIA de la JORNADA NOVENA PARTITS DE LA JORNADA Bisbal vs Lliçà i Castellar vs Alpicat



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  9.
24-25 de NOVEMBRE 2.018.
                                                                                       
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  BISBAL vs LLIÇÀ.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
C.B.
LLIÇA D’AMUNT



Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS


GRUPO MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

Diss.
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER


C.B. CERDANYOLA AL DIA

Diss-
19.30
Feliu i Codfna
UE HORTA

CEB GIRONA




Diu.
17.00
Parc d la Ciutadella
C.B.
CIUTAT VELLA

VEDRUNA GRACIA



Diu.
17.45

Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


Diu
17.45
La Nau del Clot
OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA

C.B. ARTÉS




                                                                                                          
  • El partit de la jornada i a la Bisbal, entre els locals quarts classificats i el segon Lliçà, els de l’Empordà buscaran apropar-se als primers llocs i els del Vallès, seguir d’aprop al líder. Destacats Terry Jerome i Alex Castro.

  • A Granollers, els locals en situació  compromesa, tindràn davant al segon equip de Mataró, els locals volen allunyar-se de la zona de perill, per la seva part els del Maresme, mirar cap amunt i recuperar sensacions desprès de la derrota com a locals. Destacats Gonzalo Baltà i Pau Cuxart.
  • El Roser després de la seva derrota al camp del líder Lluïsos, rebrà la visita del Cerdanyola, els vallesans, vàren sortir guanyadors de la seva visita a Artés. Destacats Carlos Javier Antonio i Javier Antón.
                                                                                      
  • Al Feliu i Codina l’Horta, derrotat ampliament a la pista del segon classificat, rebrà al Ceb Girona, tercer classificat, a una sola victòria del segon. Destacats José Ignacio Silva i Toni Espinosa.


  • Al Cem del Parc de la Ciutadella derbi barceloní entre el Ciutat Vella, sisè i el Vedruna, que segueix buscant el primer triomf.  Destacats José Antonio Bernuz i Albert Martín.

  • El líder Lluïsos repeteix de local i tindrà davant una de les sorpreses de la temporada el Mollet “B”, cinquè, classificat. Destacats Ferran Gómez i Imanol Maertínez.

  • Finalment a la Nau del Clot un Grup Barna que lluita per sortir dels daarrer llocs, rebrà a l’Artés, que supera als locals només d’una victòria i un lloc a la taula. Destacats Marc Subirachs i Roger Portella.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada CASTELLAR vs ALPICAT.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.05

Joan Sirolla
100 ANYS PLOMS SALLE REUS


MARISTES ADEMAR




Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA



AESE



Diu.
18.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TOTOSA



C.B. SANTA COLOMA



Diu.
18.00
Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL



BADALONES FRUITS SECS CORBERA


Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

C.B. ALPICAT


Diu

19.15

Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

U.E. SANT CUGAT

Diu
19.30
Francesc Barneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
BÀSQUET SITGES


  • El partit de la jornada serà el que es jugarà al Puigvert de Castellar, on l’equip del Vallès, voldrà mantenir la seva immaculada trajectòria de local, però davant tindrà a l’Alpicat, quart classificat i separats per una sola victòria. Destacats Albert Cadafalch i Albert Vallverdú.

  •  A Badalona el Circol, guanyador a Sant Cugat, vol fer un pas endavant, superant a l’Aese, que desprès de superar al Granollers, vol millorar la seva classificació. Destacats Marc Arregui i Eduard Real.

  • A Tortosa els Cantaires que intenta allunyar-se de la part baixa rebrà al Santa Coloma, els colomencs, s’ha situat seegon loc. Destacats Andre Delmon i Alex López.

  • A Sabadell un Bàsquet Pia, que vol canviar la tendència rebrà al Badalonés, tercer classificat i en una clara línea ascendent. Destacats Pere Tres i Pedro Cuesta.

  • A Molins de Rei retrobament del mister local Cesc Sentpau amb del seu àntic equip, la Uesc, els locals amb una unica victòria son últims classificats i els de Sant Cugat dotzens. Destacats  Jordi de Ugarte i Roger Aldean.

  • Finalment el líder Ripollet a ben segur que voldrà seguir amb el seu impecable camí, davant un Sitges, en franca recuperació. Destacats Roger Vilanova i David Haro.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario