sábado, 10 de noviembre de 2018

LA PRÈVIA de la JORNADA VUITENA a #LigaEba. PARTITS DE LA JORNADA Quart vs Igualada i Ubsa vs Pardinyes


LIGA EBA 

LA PRÈVIA

JORNADA 8
10-11 NOVEMBRE de 2.018.


Grup C-A.        
  • Partit de la jornada: QUART vs IGUALADA


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR


C.B. SALT




Diss
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA


C.B. VALLS NUTRION




Diss.
19.45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL



MATARÓ PARC BOET




Diss
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA



MATARÓ FEIMAT



Diss
17.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ


C.B. IGUALADA MONBUS



Diu.
17.00
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARRAGUERA


FLANIGAN CALVIA



Diu.
18.00
Pavelló del Centre
C.B. SALOU



C.B MARTORELL




  • El partit de la jornada es el que es jugarà al Pavelló de Quart entre els locals, segon classificat i el líder Igualada, separats per una sola victòria, per tant liderat en joc. Destacats Eric Jiménez i Eduard Tejero.
  • .
  • A Zaragoza l’Olivar, setè, en zona tranquil·la, i guanyador a domicili l’anterior jornada de la seva visita a Calvià, rebrà al Salt, els saltencs, son penúltims amb una sola victòria. Destacats Jaime Pradilla i Marc Juanola.

  • Al Serrallo un derbi que traurà espurnes, però sempre esportivament, entre el Cbt i el Valls, situats en els de Tarragona tercers i els vallencs sisens i separats per només una victòria. Destacats Ferrán Torres i Oriol Besora.

  • A l’Illa Esportiva el Castellbisbal, novè i que ve de dues ensopegades, es voldrà refer i davant tindrà al Boet, els de Mataró comparteixen el tercer lloc, després de dues victòries consecutives. Destacats David López i Antonio Moore.

  • Al Parc Esportiu de Cornellà, els locals que no acaben d’arrencar amb només dues victòries, voldràn trencar la dinàmica, encara que davant tindràn a un dels equips mes en forma en aquests moments com es el Mataró, els de l’Unió son tercers classificats. Destacats Xavi Guirao i Sergi Ala.

  • Al Ramón Martí l’Esparreguera, vuitè classificat, desprès de sorprendre a domicili al Mataró, i amb una adaptació bastant ràpida a la categoria, rebrà al Calvià, els de Santa Ponsa, que en la seva tornada a Eba, encara no s’ha estrenat. Destacats Ruben Morales i José María Morales.

  • Finalment a la capital de la Costa Daurada el Salou, que ve de perdre en la seva visita al Boet, situat a la zona baixa, amb dues victòries i en plena adaptació rebrà al Martorell, que va superar al Cornellà, amb el mateix balanç 2/5. Destacats Lorenzo Pleasant i Ivan Llull.


Grup C-B.
  • Partit de la jornada  Ubsa vs Pardinyes


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
El Ricart
OIC PENTA U.B. SANT ADRIA


ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA



Diss
18.15
Virrei Amat
SESE

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL




Diss.
18.15
Fons Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT


ALFINDÉN C.B



Diss.
18.30
El Guinardó
F.C. MARTINENC BASQUET


JAC SANTS



Diss.
20.00
Joan Alay
B.C.MORABANC ANDORRA “B”


BBA CASTELLDEFELS




Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA



COALCI C.B. SANT JOSEP


Diu.
18.30
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES


RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET




  • El partit de la jornada a Sant Adrià entre l’Ubsa, tercer classificat i que encadena tres victòries, i que sempre es mostra molt fort al Ricart i el líder Pardinyes, els de la terra ferma, estan invictes amb un espectacular 7 de 7, però que la darrera jornada, vàren guanyar al Martinenc, amb moltes dificultats. Destacats Alberto Reyes i Albert Lafuente.

  • A “Virrei” el Sese novè i que ve de dues derrotes rebrà a El Masnou, amb una única victòria i últim classificat, el guanyador esta clar que farà un important pas andavant. Destacats Albert Barquets i Francesc Gotzens.

  • A Fons Les Creus, l’Arenys, que ve de perdre a Mollet i que es sisè, rebrà a l’Alfinden que va superar al Palma i es desè classificat. Destacats Chistopher Turnquest i Roberto Pérez.

  • Al Guinardó el Martinenc que ve de posa-li les coses molt difícils al líder forçant inclòs una prorroga rebrà al Jac, els de Sants amb un molt bon començament de temporada son cinquens. Destacats Marc Sese i Carles Gimeno.

  • Al Joan Alay l’Andorra que ve d’una amplia derrota en la seva visita al “Sant Pep”, situat en setè lloc, rebrà al Castelldefels, vuitè i que ve de guanyar de local. Destacats Valter Veveris i Rafael Puerta.

  • Al Toni Servera el Palma que va perdre en la seva visita a Zaragoza i esta situat en penúltim lloc, amb resultats totalment oposat als de les darreres temporades rebrà al Sant Josep els de Badalona s’han situat en quart lloc. Destacats Gabriel Serra i Eduard Boja.

  • Finalment a Can Serra derbi del Vallès entre el Barberà, que va guanyar en la seva visita a Sants i es onzè, rebrà la al Mollet, els molletencs son segons i encadenen quatre victòries, en un dels començaments millors dels darrers anys. Destacats David Orrit i Marc Pagés.


No hay comentarios:

Publicar un comentario