viernes, 2 de noviembre de 2018

LA PRÈVIA de la SISENA JORNADA a #CopaCatBQ PARTITS DESTACATS Ceb Girona vs Artés i Santa Coloma vs Badalonés


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 6.
3-4 de NOVEMBRE 2.18.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.
  • Partit de la jornada Ceb Girona vs Artés.
  • Partit TV Granollers vs Roser


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET


Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
C.B. LLIÇA D’AMUNT

C.B. CERDANYOLA AL DIA



Diss.
18.05
TV
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

CAMPING BIANYA ROSER


Diss.
18.30
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

C.B. ARTÉS



Diu.
16.00
Josep Mora
GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM


UE HORTA



Diu.
17.45

Josep Comellas
LLUISOS DE GRACIA


C.B. CIUTAT VELLA

Diu
19.30
Penitents
VEDRUNA GRACIA
OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA



                                                                                                                                
  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a Girona entre el Ceb i l’Artés, ambdós amb un balanç de 3/2 i que venen d’una derrota de l’anterior jornada, situats en setè i quart lloc. Destacats Toni Espinosa i Hasain Bunnell.

  • A Mollet el segon equip molletenc rebrà a la Bisbal, els del Vallès volen mirar cap amunt, desprès de guanyar a Horta i els visitants seguir en la lluita pels primers llocs, després d’ensopegar de locals. Destacats Imanol Martínez i Didac Poch.

  • Al segon classificat Lliçà, invicte amb un 5 de 5 rebrà al Cerdanyola, que tot i venir d’Eba, encara està en període d’adaptació, en vuitè lloc i un balanç de 2/3. Destacats Japet Joseph i Albert Salat.
                                                                                                       
  • A Granollers amb les cameres de TV del programa Bàsquet en Joc de la Xarxa de Tv locals, els del Vallès, amb un balanç de 2/3 i desprès de superar al Ciutat Vella a domicili rebràn al Roser, tercer classificat i cridat a lluitar per l’ascens. Destacats Carles Homs i i Albert Sulleva.


  • A Mataró el segon equip de “l’Unió” novè classificat amb 2/3 i que va sorprendre a domicili al Barna, rebrà a l’Horta penúltim classificat, amb una única victòria i que va caure de local, per un estret marge, en l’anterior jornada. Destacats Pol Canovas i Alfons Pilán.

  • A Gracia derbi barceloní entre el líder Lluisos i el Ciutat Vella, els locals estan invictes amb un 5 de 5 i els visitants son sisens després de perdre de locals l’anterior jornada, amb el Granollers. Destacats David Capellas i José Antonio Bernuz.

  • Finalment un altre derbi de la ciutat comptal el partit que tancarà la jornada als Penitents de Gracia entre el Vedruna, que encara no s’ha estrenat 0/6 i el Grup Barna, que amb un 1/5, no està gaire millor. Destacats Bernat Travería i Adrià Arqué.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada Santa Coloma vs Artés



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

C.B. CASTELLAR



Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

C.B. CANTAIRES TOTOSA


Diss.
18.00
Polisportiu
Santa Eulàlia
AESE


100 ANYS PLOMS SALLE REUS


Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

BADALONES FRUITS SECS CORBERA

Diu.
19.15
Francesc Barnerda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

Diu.
19.30

Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS
BÀSQUET PIA SABADELL


Diu
19.15
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


MARISTES ADEMAR




  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a Santa Coloma entre el “Santaco”, cinquè classificat i el Badalonés, “els dimonis”, son tercers, ambdós amb un balanç de 3/2, els locals vàren perdre amb l’Ademar i els visitants van superar amb moltes dificultats a l’Aese. Destacats Marc Fernández i Eric Balagué.

  • A Sant Cugat derbi vallesà entre la Uesc, novè, amb un balanç de 2/3 i el Castellar, els grocs-i-negres de moment la seva signatura pendent son els partits a camp contrari i amb un 3/2, son setens, a una victòria del segon lloc Destacats Ignasi Juni i Alex Hernández.

  • A Sitges els locals amb una única victòria no acaben d’arrencar i davant tindràn al Cantaires, els de Tortosa desprès de dues derrotes inicials vàren encadenar dues victòries i l’anterior jornada es vàren veure superats a domicili pel líder. Destacats Jordi Boronat i Andre Delmon.


  • L’Aese es penúltim classificat, amb una única victòria, els de Santa Eulàlia rebràn al Ploms Salle, els de Reus son sisens amb un balanç de 3/2 i venen d’un triomf de locals. Destacats Eduard Real i Jonathan Medina.

  • A Ripollet el líder invicte amb 5 de 5, rebrà  al quart classificat el Circol, els de Badalona amb un balanç de 3/2 i després de superar al Molins, buscaran sorprendre als vallessans. Destacats Roger Vilanova i Marc Arregui.

  • A Molins de Rei, els locals amb cinc ensopegades amb cinc partits, buscaràn una vegada més la primera davant la Pia, els “Escolapis” de Sabadell, son desens amb 2/3 i volen fugir de la zona compromesa. Destacats Jordi Bujaldón i Oriol Andrés.


  • Finalment tancarà la jornada el duel a Alpicat entre els locals vuitens amb 3/2, que rebràn al segon classificat Maristes Ademar, els de Badalona, amb una única derrota i buscant consolidar posicions. Destacats Edgar Solsona i Marc Hermoso.

No hay comentarios:

Publicar un comentario