viernes, 14 de diciembre de 2018

LA PRÈVIA de #CopaCatBQ Jornada 11. PARTITS DE LA JORNADA Granollers vs Lliçà i Castellar vs Badalonés

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  11.
15-16 de DECEMBRE 2.018.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  GRANOLLERS vs LLIÇÀ.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.00
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”

MARTHE
UE MATARÓ-
SBM


Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET

 C.B. ARTÉS


Diss.
17.45
Pevelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS
C.B.
LLIÇA D’AMUNT



Diss.
18.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B.
CIUTAT VELLA

CEB GIRONA


Diss.
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP BARNA


Diu.
12.15

Feliu i Codina
UE HORTA


C.B. CERDANYOLA AL DIA

Diu
19.30
Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA

VEDRUNA GRACIA



                                                                                                                                
  • El partit de la jornada  i derbi del Vallès tindrà lloc a Granollers entre l’equip local, guanyador la passada jornada a domicili, a un victòria de quart lloc i amb un partit pendent i que rebrà la visita del nou líder el Lliçà, amb una sola derrota. Destacats Ricardo Baltà i Ramón Espuña.

  • Els dos equips revelació d’aquesta primera volta, es donen cita a Plana Lledó i son el equips de la pedrera de Mollet i Mataró, situats, respectivament, en sisè i cinquè lloc amb un balanç de 5 i 5. Destacats Roger Guardia i Jordi Sánchez.
                                                                                                       
  • A la Bisbal l’equip local amb cinc victòries rebrà l’Artés, els del Bages a una victòria dels de l’Empordà, el perdedor s’allunyarà de la preuada quarta plaça. Destacats Dídac Poch i Hassain Bunnell.

  • Al Cem del Parc de la Ciutadella el Ciutat Vella, rebrà la visita del Ceb els gironins son tercers, amb tres victòries de marge sobre els seus perseguidors i voldrà mantenir l’avantatge, els barcelonins per la seva part una victòria els consolidaria en la lluita pel quart lloc. Destacats José Antonio Bernuz i Toni Espinosa.

  • A l’Estació del Nord el Roser, que encara te un partit pendent i es troba en el grup d’equips que lluiten per la quarta plaça rebrà en un dels derbi ce la ciutat ciomptal, al Grup Barna, que es vol allunyar de la part baixa. Destacats Carlos Javier Antonio i Marc Subirachs.

  • Diumenge en horari matinal, al Feliu i Codina l’Horta, penúltim classificat s’enfrontarà al Cerdanyola, els del Vallès, son un altre dels equips que lluita pel quart lloc. Destacats Pol Martínez i Javier Antón.

  • Finalment en l’últim partit de la jornada al Josep Comellas, derbi gracienc entre el Vedruna, que encara no coneix la victòria i els Lluïsos, l’equip lluisenc, comparteixen el líderat, després de perdre la condició d’invicte l’anterior jornada. Destacats Carlos Lorente i Marcos Abrines.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada CASTELLAR vs BADALONÉS.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00

Pina Vens
BÀSQUET SITGES
U.E. SANT CUGAT


Diu.
12.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TOTOSA

MARISTES ADEMAR



Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

C.B. ALPICAT




Diu.
18.00
Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL


100 ANYS PLOMS SALLE REUS

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

BADALONES FRUITS SECS CORBERA


Diu

19.00

Francesc Barneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

AESE


Diu
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS


C.B. SANTA COLOMA



  • El partit de la jornada serà el que es jugarà al Puigverd de Castellar, on l’equip del Vallès, després d’aconseguir la primera victòria forana, voldrà tornar al camí dels triomfs com a local i des de el seu cinquè lloc buscarà superar al Badalonés, tercers classificats, els “dimonis” buscaran una victòria per consolidar els seu lloc. Destacats Jordi Navarro i Pedro Cuesta.

  •  A la Capital del Garraf el Sitges, en vuitè lloc, a una victòria del cinquè rebrà a la Uesc, els de Sant Cugat buscaran una victòria per sortit del darrer lloc, que comparteixen amb altres tres equips. Destacats Jordi Boronat i Ferran López.

  • A Tortosa els Cantaires buscaran la victòria per sortir dels darrer llocs, davant tindran als Maristes, els de Badalona, vàren caure derrotats com a locals i la victòria els permetria no allunyar-se dels primers llocs. Destacats David Michael i Oriol Franch.

  • A La Plana el Circol desè classificat rebrà la visita de l’Alpicat quart classificat i amb els mateixos punts que el tercer i a una victòria del segon lloc. Destacats Alejandro Rodríguez i Albert Vallverdú.

  • A Sabadell el Bàsquet Pia, la victòria de la darrera jornada, li va permetre deixar l’últim lloc, ara es penúltim, rebrà al Ploms Salle els de Reus només tenen una victòria mes que els locals. Destacats Pau Viladomat i Albert Sarda.

  • A Ripollet el líder invicte voldrà seguir el seu camí triomfant davant l’Aese que es setè. Destacats  Roger Vilanova i Marc Bartomeu.


  • Finalment el Molins amb les mateixes victòries que l’ultim classificat rebra al segon Santa Coloma. Destacats Jordi Bujaldón i Marc Fernández.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario