martes, 24 de febrero de 2015

BASQUET JORNADA 16 LLIGA #EBA COLLBLANC, lider, QUART I JAC, segon I HOSPI, quart

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 16.

C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 95 - B.C.  MARTORELL SOLIVIN, 92.
A Quart va estar a punt de saltar la sorpresa, només li varen sobrar al Martorell 23 segons per aconseguir una gran victòria, ja que en aquell moment al marcador era de 90-92, però una cistella local que va portar l’empat i un triple sobre la botzina del local Eric Jiménez ho va poder evitar. Els locals tercers classificats tenien davant el Martorell equip situat a la zona de descens, però aquest equip és un altre des de l’arribada de l’entrenador Xavi Garcia. Al descans els locals dominaven de set punts, però a la represa el joc visitant si cap va millorar i un parcial en el tercer quart de 22-27, ho deixava tot obert pel darrer quart que va acabar amb un festival de cistelles 30-29 i la victòria per els locals que era comparteixen el segon lloc de la classificació. Destacats per part local Masllorens 27 punts i 25 de valoració i Bataller 13 i 20 i per part visitant López 25 i 29 i Morales 20 i 21.

MORABANC ANDORRA, 78 – JAC SANTS, 72.
Els barcelonins no van poder aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva i amb aquesta derrota son atrapats en el segon lloc pel Quart. Tot i un bon inici  visitant 15-20, els del Principat van reaccionar ràpidament i amb un parcial de 23-15, anaven al descans amb avantatge de tres punts, a la represa va continuar el domini local que amb un parcial de 22-15, feia que el marge arribés fins al deu punts i tot i la reacció del Jac, el 18-22 del darrer parcial no va ser suficient per evitar l’ensopegada. Per contra, l’Andorra consolida el sisè lloc i se situa a una victòria del cinquè. Destacats per part local Knezevic 16 punts i 20 de valoració, Malet 16 i 17 i Marín 13 i 17 i per part visitant Vázquez 18 i 15, Chica 16 i 14 i Soto 10 i 18.

CB. SANTFELIUENC, 72 - ARACENA-AEC COLLBLANC, 82.
El líder es retroba amb la victòria, després de l’ensopegada de la setmana passada amb el derbi de l’Hospitalet i gràcies a la derrota del Jac recupera el marge de dues victòries amb els seus perseguidors. El Collblanc va dominar els dos primers quarts i al descans el marcador assenyalava el resultat de 32-42, tot i que a la represa els locals van reaccionar amb un 24-18, al darrer quart va tornar a ser pels visitants 16-22. Destacats per part local Guirao 15 punts i 17 de valoració i Barbosa 14 i 12 i per part visitant Andrés 18 i 28 i Guzmán 16 i 15.

C.B. L’HOSPITALET, 86 - QUESO MILNER ARENYS BÀSAQUET, 67.
L’Hospitalet es va imposar a l’Arenys amb solvència en un partit que els riberencs varen dominar al llarg del tres primers quarts, al descans el marcador ja era clar 42-25; i tot i que el darrer quart es va registrar un empat a 21 va ser una simple anècdota. Amb aquest resultat els visitants mantenen dues victòries de diferència amb el descens i els locals segueixen en el quart lloc a una sola victòria del segon lloc. Destacats per part local Sanepifanio 28 punts i 32 de valoració per tant MVP de la jornada i Gómez 12 i 19 i per part visitant Cabrera 27 i 27 i Zniteka 12 i 15.

FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 77 - ISPORT SALT, 63.
Partit entre dos equips situats a zona perillosa, amb les mateixes victòries que l’equip que marcava el descens; per tant, la victòria era de gran valor i els lleidatans varen saber fer valer el factor pista de Barris Nord i es varen imposar amb claredat als gironins. Tot i el domini local al primer quart 17-11, l’empat a 15 en el segon feia concebre opcions al Salt, però a la represa el 22-13, va sentenciar el partit i el 23-24, del darrer parcial ja no va afectar la resolució de l’encontre. Destacats per part local Domingo 14 punts i 26 de valoració mi López 13 i 24 i per part visitant Torrent 18 i 16 i Bover 15 i 17.

C.B. CASTELLDEFELS, 51 – C.B. CORNELLA, 68.
Els locals continuaran una setmana més en descens i per la seva part el Cornellà s’emporta una important victòria que li permet augmentar el marge sobre la zona perillosa i situar-se al setè lloc de la taula classificatòria. Després dels tres primers quarts que tot i diferents alternatives, el marcador assenyalava un ajustat 38-39, no feia pensar que els visitants tot i tenir opcions d’emportar-se el partit ho farien per un ampli avantatge, gràcies al parcial del darrer quart 13-29. Destacats per part local Mestre 14 punts i 9 de valoració i Moses 8 i 17 i per part visitant Sese 210 i 15 i Salvo 14 i 15.

SABADELL SANT NICOLAU – EL OLIVAR DE ZARAGOZA (Ajornat per el dia 5 de març)

MVP  i  MAXIM ANOTADOR de la jornada Edgar Sanepifanio  (L’Hospitalet)  32 de valoració i 28 punts,  amb 32 minuts en pista  9/13 en tir de dos 69%;  2/4 en tir de tres  50%;  4/5 en tirs lliures 80%;  3 rebots;  3 assistències i 4 faltes rebudes.