19.00
BC MORABANC
MULTIOPTICAS SALT
64-56

El dissabte es varen disputar els primers partits de la Lliga Catalana Eba. El vigent campió el Quart no sense dificultats va superar al Martorell a domicili; el Collblanc es va desfer amb superioritat de l’Arenys; el nou projecte del segon equip de l’Andorra va començar amb victòria envers del lluitador equip de Salt i finalment en el derbi vallesà el Castellbisbal, nou equip de la categoria, va superar als sabadellencs del Sant Nicolau.
En els partits de diumenge en horari matinal l’Hospitalet va superar àmpliament a l’Arenys i a la tarda en un partit molt disputat Mollet es va imposar al Jac

TORRONS VICENS CB. L’HOSPITALET, 83 - BARICENTRO BARBERA, 49.

L’Hospi ha demostrat que continua amb la mateixa dinàmica de l’anterior temporada i que el va portar a les fases d’ascens superant el Barberà, nou equip de la categoria. Els locals han dominat  de sortida, així al descans el marcador assenyalava un clar 46-28 i a la represa els riberencs han anat ampliant el seu avantatge fins el 83-49 final, en resum el major encert local no ha tingut resposta per part dels vallessans a la valoració conjunta 104-29, amb això tot queda dit. Destacats per els locals Solé 16 punts i 18 de valoració, Saltó 10 i 14 i Moreno 10 i 12 i per part visitant Mas de Xaxars 11 i 12.

AEC COLLBLANC TORRASSA, 86 - ARENYS BASQUET, 45.
Superioritat absoluta del Collblanc que va dominar el partit en tots els seus aspectes, amb gran encert en atac i amb molt bona defensa, al descans el domini local ja era clar 43-28 i a la represa varen continuar augmentant l’avantatge fins al 86-45 final. Destacats per part local Rodríguez 25 punts, i 38 de valoració, MVP de la jornada i Brigman 22 i 20 i per part visitant Zniteka 9 i 7.

RECANVIS GAUDI CB MOLLET, 77 - JAC SANTS, 69.
Els locals estrenaven categoria i han superat no sense dificultats a l’equip revelació de la temporada passada que fins a la darrera jornada va lluitar per entrar a les fases d’ascens. De sortida el domini ha estat per el Jac que al descans dominava 34-37, tot i que no ha pogut ampliar l’avantatge i els locals a la represa de mica en mica han retallat les diferencies i així al minut 30 ja dominaven els vallessans 57-56 i en el darrer quart s’han fer forts i han acabat amb la resistència visitant. Destacats per part local Ferrer 28 punts i 33 de valoració i Gómez 3 i 20 i per part visitant Pagés 18 i 5 i Calbete 10 i 14.

CB CASTELLBISBAL, 77 - SABADELL SANT NICOLAU, 71.
Els locals un altre dels equips nous de la categoria ha superat en un partit molt disputat al sabadellencs, un dels equips destacats de les ultimes temporades, però que aquest any presenta un equip totalment renovat i sense els jugadors claus dels darrers anys. Fins al descans 36-37, l’igualtat ha dominat el derbi vallessá, però el parcial del tercer quart 20-12, ha portat als locals a dominar el marcador i no ha permès la reacció dels col·legials. Destacats per part locals l’ex-Matarò Mañes 22 punts i 28 de valoració i Guardia ex-Sant Cugat 16 i 23 i López 15 i 21 i per part visitant Sobrepera 20 i 23 i Carbonell 10 i 14.

BC MARTORELL SOLVIN, 64 - CB. QUART, 79.
El campió ha començat la defensa del títol amb una victòria a la difícil pista de Martorell, on els locals en tot moment han plantat cara a l’equip gironí, després d’un primer parcial igualat 23-23, en el segon els visitants han aconseguit arribar al descans amb avantatge 39-48, a la represa però un parcial de 12-2 per els locals ha deixat al marcador amb un ajustat 61-62,  a manca de cinc minuts, però en aquest moment els de Xavi García, potser els hi han faltat forces i un parcial dels visitants de 3-17, ha resolt el partit. Destacats per part local Ala 14 punts i 13 de valoració i Jou 10 i 10 i per part visitant Dos Santos 11 i 14 i per sobre de tots Masllorens 30, màxim anotador de la jornada i 35.

BC MORABANC, 64 - MULTIOPTICAS SALT, 56
Al principat al nou projecte del segon equip del Morabanc ha començat amb victòria, tot i les dificultats plantejades per els visitants, ja que tot i el 22-12 del primer quart, al descans el marcador era de 34-30 i per tant tot per decidir, a la represa el domini ha estat per els gironins que han arribat al minut 30 amb tres punts d’avantatge 49-52 i amb un empat a 55 a falta de cinc minuts, moment en el qual un parcial de 9-1, per els andorrans ha tancat el partit. Destacats per part local Niang 11 punts i 18 de valoració i Jofresa 10 i 6 i per part visitant Bover 16 i 13 i Bartolí 6 i 14.

MVP de la jornada  Javier Rodríguez ( Collblanc)  38 de valoració en 28 minuts en pista:  7/10  70% tir de 2 punts; 2/3  66% en tir de 3 punts; 5/9  55%  en tirs lliures; 0 assistències; 14 rebots i 8 faltes rebudes.

Màxim anotador de la jornada  Albert Masllorens ( Quart)  30 punts en 29 minuts en pista:  4/6  66% tir de 2 punts; 6/8  75% en tir de 3 punts; 4/6  66%  en tirs lliures; 1 assistències; 5 rebots i 5 faltes rebudes.