viernes, 8 de julio de 2016

NOTICIES BREUS D'ESTIU NUM. 2



NOTICIES BREUS D’ESTIU.
NUM. 2.


En aquesta segona entrega  de les NBE, parlarem del El Masnou, Martorell, Uesc, Sant Nicolau, Castellar, de la nova Liga Eba i Leb Plata.

VIVE EL MASNOU.
Els del Maresme tenen nou entrenador en la persona de Raúl Laita, de moment s’han anunciat les renovacions de Albert Valle, Marc Camins, Alejandro Eñeso, Jordi Catalán i Jaume Solans i son noves incorporacions Jonathan Seis i Jordi Ramón procedents del Mollet, David Fernández del Jac Sans i Oriol Tomeu del Minguella.

B.C. MARTORELL SOLVIN.
Alex Hernández, es nova incorporació, el base de Castellar del Vallès, format a la pedrera vallessana i que també va passar per els equips inferiors del Club Natació Sabadell, on va arribar al primer equip a Copa Catalunya, arriba procedent del Pais Basc, tot i la seva joventut, es un jugador de contrastada vàlua.

U.E. SANT CUGAT.

Pere Soler “Pistol”, arriba a la Uesc procedent del Sant Jordi de Rubi per aportar experiència al equip de Sentpau.

SABADELL SANT NICOLAU.

Un cop confirmar que els grana sortiran a Eba, son noves incorporacions Dani Juan de l’equip “b”, Albert Cadafalch, procedent del Castellar i Xavi González del Sant Josep i confirmades les renovacions de Sergi Renóm i Marc Fontanals i la mes que probable de Jordi Costa.

C.B. CASTELLAR.

L’equip de Carles Company, te les baixes de Oriol Bernadí, que torna al C.N. Sabadell, Pau Viladomat, que torna a Sabadell, però per formar  part de la Pia i Sergio García que marxa a l’Esferic i Albert Cadafalch al Sant Nicolau i de moment s’han anunciat dues incorporacions la del base Ricard Checa del Sant Jordi de Rubí i Joan Pons del júnior preferent de l ICL Manresa, el mateix club anuncia noves incorporacions en els proper dies.

LIGA EBA 16-17

Finalment es pot confirmar la reestructuració de la categoria que passarà de 20 a 28 equips,  amb dos grups de catorze equips, amb tres places per les fases d’ascens a la Leb, el descens del darrer classificat de cada grup i els classificats en els llocs 12 i 13 de cada grup faran un Play Off de descens on sortiran dos equips que perdran la categoria.

LEB PLATA.


Confirmat totalment que el TORRONS VICENÇ C.B. L’HOSPITALET, sortirá a Leb Plata, i d’aquesta manera la ciutat de l’Hospitalet podrà gaudir d’aquesta competició, només ens queda queda felicitar a tota la familia de l’Hospi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario