domingo, 9 de julio de 2017

El C.B CASTELLAR 17-18 COMENÇA A TENIR FORMA.



EL PLANTER PER LA 17-18 COMENÇA AGAFAR FORMA.

  • QUATRE JUGADORS CAUSEN BAIXA.
  • Algar (CB. Cerdanyola), Thereze, Checa i Pons.
  • CONTINUÏTAT EN ELS JUGADORS DE “CASA”.
  • QUATRE ALTES, DE MOMENT CONFIRMADES DUES.
  • Albert Cadafalch (CE. Sant Nicolau) i Joelvin Cabrera.



Segons informacions rebudes del propi club podem avançar que el planter del C.B. Castellar per la temporada 2.017-2.018, comença a prendre forma.

L’estaf técnic estarà integrat per el primer entrenador Raül Jodra procedent del CB. Sant Feliuenc i Ruben Camacho, com preparador fisic i amb altres tasques en el club, procedent de les terres de Lleida, mes concretament del Força LLeida i amb el director tècnic un dels històrics del bàsquet castellerenc com Jaume Lapiedra.



En l’apartat de jugadors son baixa Marc Algar, Thereze, Carles Checa i Joan Pons.

Son noves incorporacions Joelvin Cabrera i el castellerenc Albert Cadafalch, que torna a casa després de la seva experiència amb el Sant Nicolau i pendents de dues noves incorporacions els propers dies.



Per tant continuen de la temporada anterior Lluis Tejedor, Albert Germà, Oriol Junyent, Collell, Biel Santiveri, Toni Germà, Joan Navarro i pendent de confirmació Norbert Caldera.

També amb dinàmica del primer equip es compte amb el sots-21 Oliver Reyes i Enric López, procedent del Maristes Ademar de Badalona

En els proper dies esperem poder donar mes noticies.

De cara a la nova temporada, com ja sabeu, nosaltres fem informació de Copa Catalunya i Lliga Eba, si el Castellar juga a Primera Catalana, obrirem un espai dedicat a aquest club. EL BÀSQUET AMB GROC I NEGRE.







No hay comentarios:

Publicar un comentario