martes, 19 de septiembre de 2017

S'ACABA LA PRIMERA FASE de la #LLIGACATEBA amb la classificació de Collblanc i Vic

LLIGA CATALANA EBA 2.017.

·         TERCERA JORNADA 16 I 17 de setembre.

·         Collblanc i Vic també son a quarts.

JAC SANTS

IBERSOL C.B. TARRAGONA, 63 – C.B. CANTAIRES TORTOSA, 60.
·         Un partit de dues cares i Cantaires frega la remuntada.
Fou un partit de dues cares, bona sortida de locals que marxaren al descans amb un clar avantatge (39-23), però a la represa els de Tortosa anaren retallant la distancia fins al (47-46) del minut 32,de totes maneres no es quedaren aquí, ja que a falta de dos minuts dominaven (51-56), però un darrer parcial de (12-4) va donar la victòria pel CBT, en un partit en destacada actuació del local Guido Villamil amb 18 punts d’anotació i 21 de valoració i el visitant KiIian Riverol 17 i 17.

BÀSQUET GIRONA, 74 – MULTIOPTICAS C.B. SALT, 79.
·         Els saltencs trenquen l’igualtat en els darrers instants.
L’igualtat va presidir un derbi inèdit a Fontajau, ja que després d’uns trenta minuts d’igualtat, en el darrer quart una vegada els visitants vàren començar a agafar avantatges en el marcador ja no les deixaren fins al final del partit i no donaren opcions als locals. Jugadors destacats en anotació el local Raimon Carrasco 14 i el visitant Keith Wilson 13 i en valoració els locals Rapahel Dos Santos 22 i Milan Suskacevic 15.

B.C. MORABANC ANDORRA “B”, 64 – C.B. PARDINES LLEIDA, 91.
·         Els lleidatans s’imposen amb claredat.
Un espectacular segon quart (11-25) va confirmar la bona sortida dels visitants, que sempre dominaren un partit on anotaren amb facilitat i en el darrer acabaren d’ampliar el seu  avantatge, amb destacada actuació en anotació del local Sandro Gacic 19 punts i els visitants Oriol Balcells i Ruben Fernández amb 16 i en valoració, l’esmentat Gacic amb 20, la mateixa que el visitant Carlos Gasqué i el seu company Cinto Gabriel 22.

B.B.A. CASTELLDEFELS, 70 – C.B. CORNELLÀ, 57.
·         La reacció visitant no va tenir continuïtat.
Els locals sortiren dominant així al descans el marcador era de (32-25), a la represa reacció visitant però en el darrer quart foren novament els locals els que tornaren a manar i ja no donaren opcions de recuperació als visitants.

U.B. SANT ADRIÀ, 68- ARACENA C.B. SANT JOSEP, 70.
·         Derbi apassionant que cau del cantó del “Sant Pep”.
Va tornar a ser un partit igualat amb alternatives i on els locals vàren lluitar fins l’ultim alè, però aquesta vegada la victòria va marxar cap a Badalona, els visitants vàren fer una sortida espectacular (15-25), la reacció d’Ubsa no es va fer esperar i va retallar diferències al descans (33-38), a la represa els visitants tornaren a agafar distancia però tot no estava dit, ja que a manca de sis minuts es va ajustar el marcador (60-62) i no va ser fins al final que va venir la resolució ja que es va entrar en el darrer minut (68-68). Jugadors destacats en anotació els visitants Adrià Meruelo 16 i Gerard Blat 13, la mateixa que el local Alberto Reyes 13 i en valoració el local Oscar Amo 25 i el visitant Blat 17.

BARBERA TEAM VALUES, 63 – C.B. CERDANYOLA, 62.
·         Derbi trepidant que finalment cau del cantó dels locals.
El derbi va començar amb domini local al que vàren saber respondre els visitants que es posaren per davant al descans (28-31), a la represa va continuar la mateixa tònica d’avantatges visitants, l’igualtat va arribar al darrer quart amb constants alternatives en el marcador i es va entrar en el darrer minut (61-60), però un intercanvi de cistelles va donar la victòria als locals amb destacada actuació en anotació del visitant Marc Algar 16 punts i el local Luis Soumah 15 i en valoració el local Marc Sobrepera 18 i l’esmentat Algar 17.

MATARÓ FEIMAT, 80- MATARÓ PARC BOET, 71.
·         Derbi amb tensió, nervis i classificació pel Vic.
El derbi de Mataró va tenir de tot, emoció, tensió i una victòria local que afavoreix a un tercer, el partit fins al descans va tenir el domini visitant (33-38), però a la represa va venir la reacció local que va saber aprofitar el desconcert del Boet en l’expulsió del seu tècnic Alberto Peña i va saber donar la volta al partit i adjudicar-se una victòria final que deixa als dos equips fora de la segona fase. Jugadors destacats en anotació el visitant Drakedord 28 punts i el local Cabrera amb 13 i en valoració el primer amb 31 i el local Romero amb 26.

ROSER CAMPING BIANYA, 50 – AEC ARACENA COLLBLANC, 71.
·         Victòria visitant que els dona la classificació per quarts.
Després d’un inici igualat a 14 punts, el segon quart ja va donar les primeres avantatge als de l’Hospitalet, així al descans el marcador ja era de (26-35)  a la represa va continuar la mateixa tònica fins al +21 final que permet al Collblanc ser a la segona fase, Jugadors destacats en anotació el visitant Figueroa amb 16 i els locals Sulleva i Gavaldà amb 14 i en valoració Figueroa 23 i Sulleva 13.

JAC SANTS 59 -  ROSER CAMPING BIANYA, 49.
·         Les defenses superen als atacs.
Després de la victòria de Collblanc aquest partit era intranscendent per la classificació i tot i que els locals, dominaren el marcador des de l’inici, mai aconseguiren grans diferencies i sempre controlaren un partit de baixa anotació. Jugadors destacats en anotació el local Rodríguez amb 19 punts i el visitant Gavaldà amb 15 i en valoració Rodríguez 21 i el local Oliver amb 15.

MVP i MAXIM ANOTADOR de la jornada DRAKEDORD (Boet), 31 de valoració i 28 punts d’anotació amb 33 minuts en pista.  Tirs de dos punts 10/14  74%; Tirs de tres punts 1/4  25%; Tirs lliures 5/7  71%; Rebots 8; Assistències -; Pilotes Perdudes 1; Pilotes Recuperades 3; Taps favor 0 i Faltes Rebudes 6