martes, 19 de diciembre de 2017

JORNADA 12a #LigaEba Gr. C/A EL MASNOU deixa de ser LÍDER en solitari i el seu lloc l’ocupa el GIRONA, pel average. MENORCA es TERCER i BOET i SANT JOSEP comparteixen el QUART lloc. GR. C/B VIC i PARDINYES, segueixen encapçalant la classificació. IGUALADA, VALLS, PALMA I MOLLET, comparteixen el TERCER lloc.

LIGA EBA

JORNADA 12

16 i 17 de DESEMBRE de 2.017.

Grup C-A.

• EL MASNOU deixa de ser LÍDER en solitari i el seu lloc l’ocupa el GIRONA, pel average.
  • MENORCA es TERCER i BOET i SANT JOSEP comparteixen el QUART lloc.

100

• El derbi del Maresme El Masnou, líder destacat, rebia la visita del Boet, els d’Alberto Peña s’havien situat en sisè lloc, a una victòria del tercer, després de tres victòries consecutives, victòria visitant (62-68),  que deixa als de Mataró quarts i els de El Masnou, comparteixen liderat.
  • A Tarragona el CBT, rebia la visita del Girona, els locals tenien l’oportunitat d’apropar-se als primers llocs i per la seva part els visitants no volien perdre de vista al líder, victòria del gironins (69-71), que ara son líders.
  • Els dos equips que compartien el tercer lloc Menorca i Sant Josep, jugaven com a visitants els de les illes a Castelldefels, la seva victòria (73-84), els situa tercers en solitari i els de Badalona contra l’Ubsa que havia encadenat tres derrotes, victòria local (84-74), que deixa als de Badalona en cinquè lloc.
  • Els altres dos equips que comparteixen el cinquè lloc apart de Boet i Cbt, son Arenys i Collblanc, que tenien jugar entre ells a la pista del primer, vàren ajornar el partit pel 31 de gener.
  • El partit de la jornada era l’enfrontament dels dos últims classificats Roser, últim i Barberà penúltim, bona oportunitat per ambdós, finalment victòria local (69-55), que apropa als barcelonins a poder deixar el plaça de descens.
  • Un altre enfrontament d’equips de la part baixa de la classificació Quart, dotzè i Cantaires, onzè, finalment victòria visitant (92-100)

Grup C-B.

• VIC i PARDINYES, segueixen encapçalant la classificació.
  • IGUALADA, VALLS, PALMA I MOLLET, comparteixen el TERCER lloc.

78

• El partit de la jornada a ciutat de Mallorca on el Palma tercer classificat rebia al líder Vic, separats únicament per una victòria, després d’un emocionant partit vàren guanyar els visitants (79-83).
  • A Barris Nord el Pardinyes, co-lider, rebia la visita del Cerdanyola, els vallessans lluitant per la permanència i els de Lleida no podien afluixar i atents al partit de Palma, clara victòria local (70-40).
  • L’Igualada, Valls i Mollet, que lluitaven pel quart lloc, els de l’Anoia i els vallencs juguen com locals davant el Jac (67-64), penúltim classificat i Olivar, (97-76) setè classificat i finalment els molletencs es desplaçaven a Salt, on els gironins buscaven recuperar posicions, la victòria fou pels del Vallès (60-78)
  • Finalment el Mataró vuitè classificat buscava una victòria per mirar cap amunt davant un Andorra amb la moral a dalt de tot després de la primera victòria i els principat aconseguiren superar als de Mataró (71-78) i ja han atrapat al penúltim.

MVP de la jornada, 34 de valoració compartit per A) ERIC MAÑES (Boet), amb 31 minuts en pista; Tirs de dos  3/6  à 50%; Tirs de tres 1/2 à 50%; Tirs lliures  8/10 à 80%; Rebots 14; Assistències 1; Pilotes Perdudes 0 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 14 i B) MARC MAGDALENO (Jac), amb 27 minuts en pista; Tirs de dos  6/6  à 100%; Tirs de tres 0/0 à 0%; Tirs lliures  11/12 à 92%; Rebots 8; Assistències 0; Pilotes Perdudes 0; Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 0; Faltes Rebudes 7.

MAXIM ANOTADOR de la jornada amb 28 punts, compartit per A) JULIÀ GARROTE (Vic) , amb 27 minuts en pista; Tirs de dos  5/5  à 100%; Tirs de tres 3/8  à 38%; Tirs lliures 9/12 à 75%; Rebots 5; Assistències 1; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 4 i B) JOEL KINDRED (Cantaires) , amb 28 minuts en pista; Tirs de dos  3/9  à 33%; Tirs de tres 4/4  à 100%; Tirs lliures 10/10 à 100%; Rebots 6; Assistències 0; Pilotes Perdudes 4 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 6.