LIGA EBA

JORNADA  23
30-31 MARÇ de 2.019.

GRUP C/A.

·                                 El CBT, a un pas del Play Off, QUART, segon i IGUALADA, amb opcions.
·                                 MILLOR ATAC: (103) OLIVAR.
·                                 MILLOR DEFENSA: (61) CORNELLÀ.

.
  • El partit de la jornada a les Comes, entre l’Igualada, tercer i l’Esparreguera, quart, separats per una sola victòria, partit de vital importància sobre tot pels de l’Anoia, situats a una de del Play Off, victòria local (73-70).
  • Per la seva part, els dos equips que ocupen plaça de Play Off el Cbt, primer classificat, visitava al Boet, els de Mataró ja han assolit la permanència, clara victòriq visitant (68-91) i el segon classificat Quart, visitava Castellbisbal, els del Vallès, en la seva lluita per evitar el descens directe, victòria pels de Girona (63-80).
  • El Valls rebia la visita de l’Olivar, situat en sisè lloc, victòria visitant (75-103), que no permet als vallencs certificar la permanència, per la seva part el Calvià, va superar al Salou (74-63), que els permet tenir opcions d’evitar el Play Out.
  • A Mataró enfrontament entre els locals i el Martorell, cinquè i vuitè, els locals amb aspiracions a la quarta plaça i ho confirmaren amb una victòria a la prorroga (85-83).
  • A Salt els locals rebien al Cornellà, desè, els gironins, buscaven un triomf per sortir del descens directe, victòria visitant (61-82)

GRUP C/B.

·         Nova ensopegada del líder PARDINYES, a una victòria UBSA, segon i MOLLET, tercer.

74

• El partit de la jornada enfrontava a Badalona al Sant Josep i el Barberà, ambdós en llocs de Play Out i empatats a vuit victòries, triomf vallesà (64-85), que permet als visitants situar-se amb les mateixos punts, que l’equip que marca la permanència.
  • Els llocs de Play Off, el líder Pardinyes, tenia un clar marge de dues victòries, sobre el segon, i volia certificar la seva classificació com més aviat millor i rebia al Sese, que el va sorprendre a Barris Nord (74-76), ara els de Lleida només tenen el marge d’una victòria sobre el segon i l’average particular. El segon classificat es Ubsa, però amb els mateixes victòries que el tercer Mollet, els de Sant Adrià rebien a l’Andorra i els vallessans al Jac Sants, victòries locals, (97-70), dels adrianencs i (70-61), dels vallessans.
  • La lluita per evitar el Play Out, amb  cinc implicats, Andorra, Jac Sants, Palma, Sese i Martinenc, els del Principat, el Jac, i els de Santa Eulàlia, com ja hem dit visitaven als tres primers classificats, els de les Illes, a El Masnou, últim classificat, amb victòria mallorquina (75-110) i el Martinenc a l’Alfinden, quart classificat, victòria de l’equip de Zaragoza a la prorroga (81-78).
  • Castelldefels i Arenys, igualats a victòries, lluiten per la quarta plaça, victòria local (82-74).