C.B. CASTELLAR
GRUPO MARTHE UE MATARO-SBM
73
60

Entrem a la recta final de la temporada a les fases de permanència amb l’anomenat Play Out, de les sis places de descens, dues ja estan adjudicades als classificats en els llocs 14è, de cada un dels grups que han estat Vedruna Gracia i Cantaires de Tortosa, ara entre els vuit equips classificats en els llocs 10, 11, 12 13 de cada un dels grups es farà una fase de permanència al millor de tres partits, amb factor pista a favor dels classificats en els llocs 10 i 11, que tindrien el primer i el hipotètic tercer partit de locals, els aparellaments son els següents:

88-96: Ciutat Vella rebia al Circol, ambdós equips amb el mateix balanç 8/18, els barcelonins el segon millor atac amb 1.976 punts anotats, però la pitjor defensa amb 2.080 punts rebuts, els de Badalona vàren sorprendre al barcelonins, obtenint una victòria que els dona el factor pista al seu favor, en un partit en que després d’un primer quart favorable al locals, al descans ja manaven els visitant (50-52), amb un Circol que va fer servir la millor arma de locals el joc d’atac, a la represa va venir el domini visitant tot i que el 86-88, de l’últim minut o deixava tot obert, però finalment la victòria fou pels badalonins. Destacats amb 19 punts anotats tots ells, Marín i Bernuz pels locals i Zamora pels visitants.

83-69: La Uesc amb un balanç de 9/17, rebia al Grup Barna 8/18, els de Sant Cugat son el tercer millor atac, victòria local, amb un bon inici al primer quart, però que va tenir resposta per part del Barna, al descans (39-39), a la represa va tornar el domini dels del Vallès, que ja no donarien opcions al seu rival, els del Clot es veuen ara amb la necessitat de guanyar el proper partit per evitar el descens. Destacats per part local López, amb 23 punts màxim anotador de la jornada i per part visitant Mejia i Ariza, ambdós amb 13 punts.

71-57: L’Horta la millor defensa amb 1.769 punts rebuts rebia al Molins la tercera millor defensa amb 1.871 punts, els del Feliu i Codina, vàren confirmar, el seu gran ritme de defensa i aconseguiren el triomf, en un partit de clar domini local, al descans (58-42), a la represa va seguir la mateixa dinàmica i en que tot i el seu esforç els visitants no pogueren capgirar el marcador i ara tindran un difícil partit amb la pressió de no poder perdre per no consumar el descens. Destacats el local Arenas amb 17 punts anotats i el visitant Pedreny amb 15.

73-60: El Castellar millor atac amb 1.988 punts rebia al Mataró “B”, la segona millor defensa, encara que els del Vallès, son l’únic que te balanç positiu entre anotat i rebut i l’únic amb 10 victòries. Després de com va començar el partit (9-20), no semblava que al final els del Vallès, poguessin aconseguir una victòria clara com així va ser, la clau va estar en la seva reacció al segon quart amb un parcial de (26-13) que els permetia anar als vestidors amb dos punts amunt, a la represa ja només va existir un equip, el local que va dominar el joc amb claredat de la mà del seu trident exterior Cabrera, Cadafalch i Germà, ven secundats pel pivot Navarro, ara la sèrie es trasllada a Mataró amb l’obligació de victòria dels locals per evitar consumar el descens. Destacats  amb 16 punts els locals Cabrera i Cadafalch amb 16 punts i el visitant Serra amb 17.