MARISTES ADEMAR

MATARÓ PARC BOET

77
66

• Començament molt fort del Vic i l’Igualada, que compte el seus partits amb victòries superant en aquesta ocasió amb claredat, respectivament a l’Arenys (99-60) i l’Almozara a domicili (51-91).
  • A Quart dos equips amb el mateix balanç, a una victòria dels líders superioritat local davant l’Andorra (70-53)
  • El Sese confirma el seu bon començament i supera a l’Alfiden (84-70), que situa als de “Virrei Amat” a la part alta de la taula.
  • Res a veure amb el començament de la temporada passada l’Esparreguera, pateix la tercera ensopegada seguida com a local, aquesta vegada contra un Martinenc que es situa amb un 2/2.
  • El Martorell aconsegueix la primera victòria davant Calvià (93-84), després de dues prorrogues.
  • L’Ademar supera al Boet (77-66) i es situa amb 3/1 a una victòria dels líders.

Grup C-B.

• El CBT i SALOU segueixen invictes 4 de 4.

BARBERÀ TEAM VALUES

• El Cbt supera, no sense dificultats al Jac Sants (70-62) i es manté en el liderat, mes difícil o va tenir Salou a Zaragoza davant l’Olivar els de la Costa Daurada es van emportar el partit per la mínima (66-68)i deixen als locals cuers.
  • A Valls dos equips igualats a una victòria dels liders, triomf dels vallensc superant Ubsa (64-56), en una gran segona part.
  • En el Roser vs Cornellà, s’enfrontaven dos equips amb el mateix balanç a la classificació, victòria visitant (59-78), que situa als del Baix 2/2.
  • Al Palma se li resisteix la primera victòria i es va veure superat a domicili pel Castelldefels (58-71).
  • Mataró s’imposa per un estret marge al Badalonés (62-58)i es tercer classificat a una victòria dels capdavanters.
  • Mollet s’emporta el derbi del Vallès superant al Barberà, per un estret marge (72-68), que deixa ambdós equips amb un balanç de 2/2.