TEMPORADA 2019-2020

JORNADA  17.
1 i 2 FEBRER de 2.020.

Grup C-A.

VIC, lidera la classificació amb solvència. IGUALADA vs QUART, la lluita pel SEGON lloc.

72

• El partit de la jornada a l’Eusebi Millán, on el Boet, penúltim,rebia a l’Ademar, els de Badalona, situats a la zona mitja de la taula, obtenen la setè triomf, (81-85) i deixen als maresmencs en situació delicada a dues victòries de l’equip que marca la permanència i a una del descens directe. Altres quatre equips més amb el balanç de (6-10); Arenys, Andorra, Calvià i Esparreguera, lluiten per allunyar-se de la part baixa, els quatre van sortir derrotats, els del Maresme, setens, tenien una papereta difícil rebent al líder Vic (63-66); els de les illes, desens, també de locals rebien al Martorell, sisè, (80-83), els del Principat, novens, els visitava, el tercer classificat, Quart, (48-72) i els del Baix Llobregat, onzens, visitaven la difícil pista del Martinenc, quart, (82-77).
  • El segon classificat l’Igualada, no es volia allunyar mes del liderat i volia mantenir les distancies amb el tercer, rebia al cuer Almozara, victòria “centenària” pels de l’Anoia (102-73).
  • Finalment l’Alfinden, dotze,, amb zona de Play Out, a una victòria de l’equip que marcava la salvació rebia al Sese, cinquè, victòria local (88-82), que els deixa amb els mateixos punts que l’equip que marca la permanència.
  •
  • Grup C-B.

• CBT, domina la classificació, MOLLET i CORNELLÀ  lluiten pel segon lloc, amb UBSA i MATARÓ. a una victòria.

77

• El partit de la jornada a Can Serra, on el Barberà, que l’anterior jornada va sortir del descens directe amb la seva victòria a Palma, era dotzè, rebia en el derbi del Vallès, al segon classificat Mollet, victòria molletenca, que manté el segon lloc (62-69), amb el mateix balanç que els del Vallès Oriental trobàvem a l’Ubsa, tercer, que rebia al Valls, setè, victòria vallenca (78-81), que es situen a una dels adrianencs i el Cornellà, quart, rebia al cuer Roser (78-68), pels del Baix Llobregat que es mantenen en la lluita pel segon lloc.
  • El líder Cbt tenia un difícil desplaçament a l’Espanya Industrial on el rebia el Jac Sants, desè, victòria sense pal·liatius pels de Tarragona (52-92)
  • A la zona mitjà de la taula trobem quatre equips, amb nou victòries l’esmentat Valls i Salou, Castelldefels i Badalonés; únicament va guanyar el Castelldefels de lo local davat el Palma (81-70) i derrotes dels de la Costa Daurada davant l’Olivar (72-77)i dels “dimonis” (48-71) enfront el Mataró.