JORNADA 2 EBA

LLIGA EBA GRUP C.

JORNADA 2.

·        Pardinyes es fa fort a Barris Nord tot superant El Olivar.

·        Sant Nicolau aconsegueix, des de la defensa,  la primera victòria davant Arenys.

·        En el derbi de l’Hospitalet el Collblanc es va emportar el partit i continua líder.

·        Quart s’emporta els primer punts del principat.

·        Cornellá es desfa amb facilitat del Martorell.

·        Igualtat absoluta en el Castelldefels-Salt.

·        La sorpresa de la jornada victoria a del Jac a Santfeliu.

En el Parc Esportiu els locals amb una sortida espectacular amb parcials de 26-21 i 25-17 sentenciaren el partit al descans no donant marge de reacció al Martorell, que encara no ha conegut la victòria, per els locals destacaren Salvo amb 26 punts i 21 de valoració i Sese amb 25 i29, per els visitants Morales amb 17 i 20 de valoració

Partit molt igualat, amb continues alternatives en el marcador i amb dos quarts per cada equip, per els locals el primer i el tercer amb parcials de 14-10 i 23-19, al segon i el quart per els visitants 13-17 i 12-15, que no fou suficient per emportar-se la victòria cap a terres gironines, per els local va destacar Olmedo amb 20 punts i 21 de valoració i per els visitants Torrent amb 16 i 19.

A Barris Nord els lleidatans en un esplèndid últim quart, tant en atac com en defensa, es varen desfer de l’equip aragonès, amb un parcial  de 20-8, destacaren per els locals López amb 15 punts i 22 de valoració i en els visitants García amb 11 punts i 14 de valoració.

En el debut al carrer Jardí, després del nervis inicials del primer quart, la reacció en el segon amb un parcial de 15-8, va fer que els grana, es posessin per davant en el marcador fins la botzina final. Fou sens dubte un partit guanyat des de la defensa ja que es trobaren a faltar les cistelles de tres punts 2 de 19 amb un encert del 11%, bastant inusual en els sabadellencs, on destacaren Espuña amb 14 punts i 14 de valoració i el capità Costa amb 17 de valoració, per els del Maresme Cabrera amb 14 punts i 25 de valoració.

Al nou Pavelló del Centre el Collblanc es va endur el derbi, tot i la sortida fulgurant dels locals, ja que en el segon i tercer quart de domini visitant 21-26 i 11-21, va permetre al líder emportar-se la victòria,  en part gràcies en deixar al MVP i màxim encistellador de la primera Jornada Diaz Morera amb 18 punts i 17 de valoració. Per els locals destacaren Reina 19 punts i 15 de valoració i Andrés amb 24 punts i 30 de valoració

Al Joan Carles Navarro, va saltar la sorpresa, ja que els barcelonins del  històric Jac Sants amb dos darrers quarts pletorics en defensa i en atac 9-21 i i 13-21, s’emportaren el partit i deixen al Santfeliuenc, un dels històrics, de la categoria sense cap victòria en el darrer lloc de la classificació, per els locals destacaren Guirao amb 19 punts i 24 de valoració i per els visitants Vázquez amb 18 i 17.

Al principat el 12-27 del segon quart va pesar com una llosa en l’equip local i tot i la reacció en el darrer quart 26-17, no pogueren donar la volta al marcador, d’aquesta manera el gironins s’emporten la victòria del principat i son l’únic equip d’aguantar el ritme del líder, per els locals destacaren Galera amb 18 punts i Gabriel 16, amb una valoració els dos de 24, per els visitants Bataller 21 punts i 34 de valoració.

MVP. El jugador mes destacat de la jornada fou Jordi Bataller (Quart) amb 34 d valoració amb 28 minuts en pista 2/4 en tir de dos 50%; 4/4 en triples i 5/5 en tirs lliures 10%.

MAXIM ANOTADOR. Miquel Salvo (Cornellá), amb 26 minuts en pista 9/13 en tir de dos 69%, 1/1 en triples i 5/5 en tirs lliures un 100%