sábado, 11 de julio de 2015

NOTICIES BREUS D'ESTIU #lligaeba @COLLBLANCAEC



Reproduim el comunicat que ens fa arrivar COLLBLANC.


Els de Collblanc mantenen l’objectiu d’ascendir a la LEB Plata incorporant una jove promesa i un veterà contrastat

L’Aracena  AEC Collblanc fitxa a Lucho Fernández i Adrià Hernández

Elpivot de 2.10 i de 40 anys i el base d’1.92 i de 18 anys  reforcen l’equip entrenat per Josep Maria Marsà

Luis Carlos ‘Lucho’ Fernández, que es tracta del jugador amb més partits disputats en la història de la lliga EBA, ha estat el pivot elegit per completar el joc interior del primer equip de l’AEC Collblanc. Prové del CB Santfeliuenc amb una mitjana de 7.4 punts i 7.3 rebots per partit. Va començar el seu camí en la lliga EBA al Club Bàsquet Archena en la temporada 96/97 i acumula un total de 435 partits, 8916 minuts i 3421 punts.

D’altra banda, Adrià Hernández Morata completa el joc exterior dels de Josep Maria Marsà i, més concretament, la posició de base. Es tracta d’un jugador amb excel·lents condicions físiques, a més de ser un bon tirador, amb una bona tècnica individual i una bona visió i lectura de joc. Practica aquest esport des dels 5 anys d’edat i sempre ha participat en competicions federades. Des de la temporada 03/04 a la 11/12 ha romàs al Club Bàsquet Cornellà. Posteriorment, i fins la campanya 14/15, en la qual va realitzar la pretemporada amb el primer equip de l’ACB, ha jugat al Bàsquet Manresa.
D’aquesta manera, i amb l’equip provisionalment tancat, l’AEC Collblanc espera tornar a liderar el seu grup de la lliga EBA per tal de poder assolir l’ascens a la lliga LEB Plata, que no va poder aconseguir la darrera temporada, tot i que si ho va fer en l’anterior, però per motius econòmics no el va poder completar.

ALEIX PEÑARANDA
Cap de premsa








No hay comentarios:

Publicar un comentario