miércoles, 26 de julio de 2017

LA CONFIGURACIÓ DE LA CONFERENCIA C DE LA #LigaEba ES UN FET


LIGA EBA TEMPORADA 2.017-2.018.
Grups c/a i c/b, amb el mateix sistema de competició que l’anterior temporada.Quant encara  ressonen les últimes cistelles de la temporada 16-17, ja tenim aquí el calendari d’una nova temporada amb nous equips i tots amb l’objectiu de fer créixer aquesta competició, enguany només tres equips de fora de la FCBQ, com son els dos equips de les Illes Palma i Menorca i l’Olivar de Zaragoza.

Equips que no ens acompanyaran tot i tenir plaça federativa Calvià, Muro i Sabadell Sant Nicolau, els quals els hi desitgem un ràpid retorn.

Donem la benvinguda al CB. Tarragona, procedent de la Leb, un club de nova creació com Basquet Girona i procedents de Copa Catalunya a CB. Cantaires Tortosa, Sant Josep, C.B. Vic, Mataró Parc Boet i Roser.Els vint-i-vuit equips han quedat enquadrats en dos grups de catorze equips en el C/A hi tindrem els dos equips tarragonins, Tortosa i CBT; dos equips gironins Quart i el mateix Girona; tres equips del Maresme Boet, Masnou i Arenys, del Baix Llobregat Castelldefels i Collblanc; les poblacions veïnes de Badalona i Sant Adrià comptaran amb Sant Josep i Ubsa, els vallessans del Barberà i els barcelonins del Roser.   

El cap de setmana 23-24 de setembre començarà la competició amb els primers partits en aquests grup hi tindrem pràcticament totes les novetats.
Així El Roser visitarà Ubsa, Sant Josep a Collblanc, Girona a Castelldefels i Cantaires a El Masnou, Tarragona rebrà a Barberà i Boet a Menorca i un  duel d’equips capdavanters Quart vs Arenys, l’ordre complert de partits serà el següent:

U.B SANT ADRIÀ – CAMPING BIANYA EL ROSER.
ARACENA AEC. COLLBLANC  - ARCENA SAT JOSEP.
C.B. TARRAGONA 2.018 – BARBERÀ TEAM VALUES
C.B. QUART – ARENYS BASQUET JOVENTUT
BBA CASTELLDEFELS – BASQUET GIRONA
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL – C.B. CANTAIRES TORTOSA
MATARÓ PARC BOET – BASQUET MENORCAEnllaç amb el calendari complert


Participants en el grup C/B, tres equips vallessans, Castellbisbal, Mollet i Cerdanyola, de les terres de ponent Pardinyes, de la Catalunya central el Vic, de l’Anoia l’Igualada, del Maresme el Mataró Feimat, del Baix Llobregat Cornellà, el gironins del Salt, els tarragonins del Valls, del Principat l’Andorra, Jac Sants de Barcelona, de les Illes el Palma i de Zaragoza l’Olivar

La primera jornada de competició ens porta l’enfrontament de dos dels principals equips de la temporada anterior Pardinyes vs Mollet, el debut del Vic a Salt, el desplaçament del Jac a Palma, el Mataró visitarà les Comes d’Igualada, Andorra farà el mateix amb Cornellà, Valls rebrà Castellbisbal i finalment Cerdanyola l’Olivar. L’ordre de partits serà el següent:

C.B. IGUALADA – MATARO FEIMAT
PALMA AIR EUROPA – JAC SANTS
C.B. CORNELLA – BC. MORABANC ANDORRA
MULTIOPTICAS CB. SALT – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
C.B. VALLS NUTRION – C.B. CASTELLBISBAL
FLOR DE BIMBODI – RECAMBIOS GAUDI CB. MOLLET
C.B. CERDANYOLA AL DIA – SYMPLI OLIVAR

Enllaç amb el calendari complertNo hay comentarios:

Publicar un comentario