jueves, 15 de febrero de 2018

LA JORNADA 16 a #LigaEba GR. C/A La derrota del líder EL MASNOU a ARENYS, deixa als cinc primers classificats separats per dues victòries, ara EL MASNOU i GIRONA comparteixen el primer lloc, MENORCA, tercer, a una i SANT JOSEP I ARENYS a dues. i GR. C/B El VIC nou líder en solitari en superar PARDINYES, que es segon, IGUALADA a una victòria, PALMA, VALLS I MOLLET a dues.

LIGA EBA  TEMPOIRADA 2.017-2.018

JORNADA 16.

10 i 11 de FEBRER.

Grup C-A.

• La derrota del líder EL MASNOU a ARENYS, deixa als cinc primers classificats separats per dues victòries, ara EL MASNOU i GIRONA comparteixen el primer lloc, MENORCA, tercer, a una i SANT JOSEP I ARENYS a dues.

51

• El partit de la jornada jugat a Arenys, els locals varen superar a El Masnou, (51-55), que perd la condició de líder en solitari i ara comparteix lloc amb el Girona, que va superar al Boet. (88-71).
  • El tercer classificat Menorca, que va guanyar a Tortosa a Cantaires, (53-91), es situa a una victòria dels primers.
  • Sant Josep i Arenys, comparteixen el quart lloc, després de guanyar ambdós, els de Badalona de locals al Quart (68-64) i es situen a dues victòries dels capdavanters.
  • També tingueren una jornada victoriosa Collblanc, sisè, davant Ubsa, (91-80); Cbt, vuitè al camp del Roser, (63-75)  i Castelldefels, desè, a Barberà (55-70).

Grup C-B.

• El VIC nou líder en solitari en superar PARDINYES, que es segon, IGUALADA a una victòria, PALMA, VALLS I MOLLET a dues.

73

• Al partit de la jornada entre els co-liders, la victòria de Vic, (70-67), que els deixa líders en solitari i Pardinyes, es segon a una victòria, però amb l’average a favor.
  • En el duel per la tercera plaça Igualada va superar a Palma, a domicili, (73-81) i ara els de l’Anoia comparteixen el segon lloc i els de les illes son quarts.
  • La quarta plaça també la comparteixen Valls derrotat sorprenentment a Andorra (91-73) i Mollet, que va superar Olivar (83-73).
  • Cornellà va superar a domicili Mataró (62-65) i en dos duels directes de la part baixa Castellbisbal va superar Cerdanyola (64-61) i el Jac al Salt (72-70).

MVP i MÀXIM ANOTADOR  de la jornada, compartit, amb 42 de valoració i una anotació de 28 punts per ORFILA (Menorca) amb 29 minuts en pista; Tirs de dos  11/12  à 92%; Tirs de tres 0/0 à  0%; Tirs lliures  6/8 à  75%;  Rebots  8;  Assistències  2; Faltes Rebudes 6; Pilotes Perdudes  1 Pilotes Recuperades  2;