LA JORNADA 27 de #1CatBQ Gr.2 Amb victòria del Castellar a Viladecans 66-98

JORNADA  27
28 i 29 d’ABRIL.

C.B. VILADECANS, 66 - C.B. CASTELLAR, 98.
ESPECTACULAR TERCER QUART DEL CASTELLAR (9-31), QUE DECIDEIX EL PARTIT.

Era el que es diu un partit trampa ja que s’enfrontaven dos equips amb aspiracions oposades, mentre els locals lluiten per la permanència el Castellar te la mirada posada en el primers llocs, que el podrien portar de tornada a la categoria perduda fa aproximadament un any. El començament va estar igualat, però amb mínimes avantatges locals fins al (15-19) a manca d’un minut pel final del primer quart encara que el mateix va acabar amb domini local (21-19), el segon quart va començar amb la mateixa dinàmica fins que al minut 17 de partit els vallesans s’avançaven en el marcador (30-32), augmentant el seu avantatge fins al (40-45) del descans, a la represa va sortir el millor Castellar, amb un joc “coral” i amb un parcial de (9-31), amb cinc triples, de jugadors diferents, Santiveri, Cadafalch, Germà, Cabrera i Smith, sense oblidar el joc interior i l’anotació del pivot Bernadí, va trencar el partit i de mica en mica es van anar eixamplant les diferències fins al +32 del final del partit.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren  Cadafalch (22), Cabrera (14), Germà (7), com a capità, Junyent (2) i Smith (24), cinc inicial, també, Timoneda (-), Tejedor (-), Santiveri (8), Bernadí (15) i López (6).
LA VEU DE L’ENTRENADOR.

Declaracions de l’entrenador del CB: Castellar Raúl Jodra “ La primera part nosaltres vam estar bé ofensivament, però ells estaven encertats en el tir i ens van dominar en alguns moments el rebot ofensiu i en segones opcions es van trobar forts i els va permetre estar dintre del partit, a la segona part fórem mes agressius en defensa i en atac, dificultant el seu joc i vàrem trencar el partit, el que ens va permetre començar a pensar en l’important partit del proper cap de setmana”