lunes, 6 de agosto de 2018

TEMPORADA 18-19 de la #CopaCatBQ JA TENIM CALENDARI !!!!!!!!


COPA CATALUNYA
MASCULINA
2.018-2.019.Amb la mateixa il·lusió que el primer dia, però, amb un xic mes d’experiència, encetem la cinquena temporada del nostre blog, amb l’exhaustiu seguiment de la Copa Catalunya masculina, la màxima categoria del bàsquet català.


Com en les darreres temporades hi han dos grups de catorze equips, anomenats 1 i 2, d’on sortiran vuit equips, els quatre primers de cada grup, que després d’una eliminatòria d’anada i tornada, optaran a jugar la final a quatre, per poder assolir plaça a Lliga Eba. Per altre part l’últim classificat de cada grup perdrà la categoria i els classificats en els llocs 13, 12, 11 i 10 de cada grup, jugaran un play Out al millor de tres partits, els quatre perdedors, també perdran la categoria.LES NOVETATS
Seran nous equips de Copa : Horta, Lluisos, Mataró, Bisbal i Cerdanyola, al grup 1 i en el  2 : Castellar, Ripollet, Aese i Cantaires, llevat de Cerdanyola i Cantaires que provenen d’Eba els altres son ascendits de primera catalana. COMPOSICIO DEL GRUPS :
GRUP 1.
Amb una nodrida representació barcelonina amb un total de sis equips de la ciutat comptal: U.E HORTA, C.B. CIUTAT VELLA, LLUISOS, C.B. GRUP BARNA, VEDRUNA GRACIA i ROSER. El Vallès estarà representat per quatre: C.B. LLIÇA D’AMUNT, C.B. GRANOLLERS, C.B. MOLLET “B” i C.B. CERDANYOLA. La representació gironina serà per: BISBAL BÀSQUET i CEB. GIRONA i finalment el Maresme estarà representat pel segon equip de la U.E. MATARÓ i  del Bages tindrem al C.B. ARTES


 GRUP 2.
Amb quatre equips vallessans: U.E. SANT CUGAT, BASQUET PIA, C.B. RIPOLLET I C.B. CASTELLAR. El mateix nombre de representants del Barcelonès, amb el C.B. SANTA COLOMA i tres equips de la ciutat de Badalona: CIRCOL COTONIFICI, MARISTES ADEMAR i BADALONÉS. El Baix Llobregat amb dos equips: BÀSQUET MOLINS i l’AESE. De les terres tarragonines: ELS CANTAIRES de TORTOSA i del Baix Camp el PLOMS SALLE REUS. De la Terra Ferma el BÀSQUET ALPICAT i del Garraf el BÀSQUET SITGES.Dintre de res començaran les pretemporades i l’ultim cap de setmana de setembre la primera jornada.
GRUP 1.
Destaca el primer derbi vallesà amb un Cerdanyola vs Granollers i un de barceloní Roser vs Vedruna, els debutants a la categoria l’Horta rebrà a la Bisbal, que també torna a Copa. El Mataró visitarà al Lliçà, la revelació de l’anterior curs, els Lluisos visitaran a un dels “gallets” l’Artés i finalment el Ceb Girona, amb importants novetats, rebrà al Mollet “B”.GRUP 2.
Els  tres equips que retornen a la categoria tenen els següents partits el CB. Castellar rep la visita dels Cantaires de Tortosa, procedent d’Eba, per la seva part C.B Ripollet i Aese, es desplacen els primers a Badalona a la pista de l’Ademar i els segons a Sabadell a la pista del Bàsquet Pia. A Santa Coloma els locals rebràn a la Uesc, en el que será el partit de la jornada entre dos equips cridats a lluitar pels primers llocs; un altre dels favorits l’Alpicat rebrà al Sitges, finalment dos dels equips punters de l’anterior curs Bàsquet Molins es desplaçarà a Badalona per visitar als “Dimonis” i el Ploms Salle rebrà al Circol .
Una salutació per tots i esperem poder seguir comptant amb la vostra confiança i seguiment.ENLLAÇ dels calendaris FCBQ

L’EQUIP d’ALOCIX RESULTATS.


No hay comentarios:

Publicar un comentario