jueves, 13 de septiembre de 2018

SEGONA JORNADA #LLIGACATALANAEBA. CLASSIFICATS VALLS, ESPARREGUERA, UBSA I CASTELLDEFELS

70

·         78-71: El Valls va aprofitar el factor per superar al CBT i obtenir la classificació, en un partit igualat fins al descans, però que a la represa un parcial de (41-32), va donar la victòria als vallencs. Destacats en anotació el local Basora amb 18 punts i els visitants Torres i Mbaye amb 17 i 14 respectivament i en valoració el local Ngomo amb 21, Torres amb 17 i el local Fontanet amb 15.

·         65-59: L’Arenys rebia la visita del Salt, en joc les opcions de classificació, sobre tot pels visitants, ja que els locals l’amplia derrota del primer partit pràcticament els deixava fora, fou un partit molt igualat que es va decidir amb un parcial de (12-6), en els darrers cinc minuts. Destacats en anotació els locals Trunquest amb 20 punts, Tomas amb 16 i Grau 15 els mateixos que el visitant Juanola i en valoració el mateix Trunquest amb 27, Grau 26 i el visitant Capell 14.

·         67-61: L’Esparreguera va superar al Martorell i va obtenir la classificació, pels quart de final, en un partit igualat fins als decans, però que el (40-32) de la segona part, va decantar la balança cap als locals. Destacats en anotació el visitant Catalán amb 16 punts i els locals Moliner i Morales, amb 12 i 11, respectivament i en valoració Morales 19 i Catalán 18.

·         88-85: A Sant Adrià l’UBSA va necessitar la prorroga per superar a El Masnou i de retruc obtenir la classificació per la segona fase. Destacats en anotació el local Ruiz amb 19 punts i el visitant Sánchez amb 17 i el també local Reyes amb 16 i en valoració el mateix Ruiz amb 23 i els visitants Naharro i Carrillo amb 21 i 16.

·         54-71: El Cornellà rebia la visita del Castelldefels, els visitants venien decidits a per la victòria i la classificació i a la fi del tercer quart un (35-56) els assegurava parcticament el pase a quarts. Destacats en anotació el local Lliteras amb 19 punts i els visitants Oliva amb 13 i els seus companys Sese i Bernadí amb 12 i en valoració Oliva 19, el local Baques amb 15 i el mateix Bernadí amb 17.

·         76-82: El Mollet rebia al Boet, els locals necessitaven la victòria per tenir opcions i els del Maresme buscaven un triomf que els permetés arribar amb possibilitats, com així fou, al derbi de Mataró, on es decidirà un plaça per quarts. Destacats en anotació el visitants Puig i Moore  amb 16 i el local Serratacó, amb els mateixos punts i en valoració el visitant Aza amb 26, Puig 22 i Moore 20.

·         68-70: El Martinenc rebia la visita del Jac, els del Guinardó, la victòria els donava la classificació, ara son els de Sants els que ho tenen tot a favor, el partit va estar igualat, però amb lleugeres avantatges locals fins que en els darrers minuts, els visitants pogueren concretar la remuntada.  Destacats en anotació el local Pascal amb 16 i els visitants Rodriguez, Magdaleno i Fernández amb 13 i en valoració el mateix Pascal amb 25, Fernández 18 i Magdaleno  15.