LA TERCERA JORNADA a la #CopaCatBQ GIRONA i RIPOLLET LIDERS

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 3.
13-14 de OCTUBRE 2.18.

• CEBG GIRONA líder, amb la millor defensa (50) i millor atac compartit amb l’Horta (83).

80

• 77-82: El partit de la jornada es va jugar a l’Estació del Nord entre el líder Roser que rebia al cinquè classificat el Lliça ambdós imbatuts, es va decidir tot al darrer quart, que començava (59-58), però als tres minuts els vallessans es situaven al davant (63-66) i ja no deixaren el domini fins al final del partit. Destacats Palau 12 punts i Assalit 11 pels locals i els visitants Joseph 19 i Henrique 14.11.

• 82-64: La Bisbal després de la derrota de la setmana passada com a local repetia, com a tal, i rebia en aquesta ocasió al segon classificat Ciutat Vella, que es volia mantenir a dalt, partit dominat pels bisbalencs que al descans ja manaven (42-33), el parcial del tercer quart (17-9), va deixar sense opció als barcelonins. Destacats Jerome 18 punts i Poch 14, pels locals i Tort 14, Bernuz i Sada 12, pels visitants.

• 81-62: L’Artés que havia aconseguit la primera victòria com a visitant superant al segon equip del Mollet, rebrà en aquesta ocasió a l’altre filial el Mataró “B”, que encara no s’ha estrenat, victòria local, el parcial del primer quart (23-9) va fer molt de mal als maresmencs que ja no pogueren reaccionar. Destacats  Sensat 19 punts i Illa 15, pels artesencs i Serra 12, Cuixart i Sánchez 12, pels de Mataró.

• 83-50: A Girona el Ceb segon classificat volia seguir la bona dinàmica davant del Vedruna els de Gracia de moment porten dues ensopegades, molta superioritat dels locals davant d’un rival que no acaba d’agafar el ritme a la competició i que el (26-6), del segon quart va ser molt determinant pel resultat final. Destacats pel Ceb Valera 15 punts i Espinosa 14 i pels graciencs De la Torre 13.

• 83-79: Al Feliu i Codina el “nouvingut” Horta buscava la primera davant del Granollers, els vallessans, ja es va estrenar l’anterior jornada i els barcelonins aconseguiren el seu objectiu, partit amb molta igualtat que es va decidir en els darrers instants a favor dels locals que amb un marcador de (78-79), un darrer parcial de (5-0), els va donar el triomf. Destacats per part dels locals Martínez 16 punts, Arenas i Isern 10 i per part vallessana Lamine 22 i Baltà 17.

• A Guiera derbi del Vallès entre el Cerdanyola amb una victòria i el Mollet “B”, que encara no coneixien el triomf, el jove equip molletenc va superar a domicili al “Sarda”, en un partit, en el que sempre dominaren els visitants (43-54), però a manca d’un minut les diferencies es vàren escurçar fins als quatre punts, però els visitants no donarien opcions al rival. Destacats en anotació Doménech 17 i Antón 14, per part local i pels visitants Guardia 28 i Seidi 16.

• 63-80: Finalment un altre derbi barceloní entre el Grup Barna i els Lluisos, els del Clot encara no havien guanyat i els de Gracia a dalt de tot amb un 2 de 2, clara victòria dels lluisencs que es situen segons i deixen al Barna en els darrers llocs. Destacats els locals Subirachs 22 punts i Corral 11 i pels visitants Abrines 24 i Pla 22.

GRUP 2.
·         RIPOLLET líder en solitari.
·         CASTELLAR, segon classificat i millor atac (95).
·         CANTAIRES millor defensa (57).

65

• 92-90: El partit de la jornada fou el que es va jugar a la pista de La Plana de Badalona on l’Ademar rebia la visita de la Uesc ambdós amb un balanç de 1/1. Després d’una primera part igualada (35-33), el domini al tercer parcial va ser favorable als Maristes tot i que la reacció dels del Vallès, que arribaren a recuperar un desavantatge de 19 punts va portar el partit a la prorroga i finalment els punts es quedaren a Badalona. Destacats per part badalonina R. Franch 29 punts i O. Franch 25 i per part dels sancugatencs López 22 i Aldean 16.

• 73-74: En partit avançat jugat a Reus el Ploms Salle es va veure superat a domicili pel Ripollet, que situa al vallessans amb 3 de 3, en ell liderat, partit mol igualat, però sempre amb lleugers avantatges dels vallessans (35-39), al descans i (56-58) a la fi del tercer quart i en el darrer parcial va continuar l’iniciativa visitant tot i que en el darrer minut ja amb el resultat final al marcador, ambdós equips tingueren opcions de triomf. Destacats per part dels del Baix Camps Costa 22 punts i Medina 13 i per part visitant Vilanova 25 i Santana 10.

• 79-75: A la Plana el Badalonés amb una victòria rebia al Sitges, els del Garraf buscaven el primer triomf. Victòria dels locals que deixa als “dimonis” en el cinquè lloc i als del Garraf penúltims, en un partit, que fou presidit per l’igualtat entre els dos equips (59-58) al minut 30, durant els següents minuts tot continuava igual, així es va entrar en el darrer minut (76-75) i l’encert en els tirs lliures va donar la victòria als locals. Destacats Cuesta 24 punts i Balagué 16 pels de Badalona i Boronat 20 i Velasco 15 pels del Garraf..

• (78-57): A Tortosa els Cantaires, que sorprenentment seguien encara amb cap victòria, repetien de locals i rebien al Circol, el “Coto” venia d’una ajustada victòria de local. El partit va estar igualat fins al descans (38-37), però a la represa passaren a dominar clarament els locals amb dos parcials de (22-9) i (20-11), per certificar el primer triomf. Destacats els locals Shamal 29 punts i Delmon 11 i per part visitant Arco, Jerez i Fortetza, tots tres amb 11.

• 70-69: A Sabadell estava el liderat en joc la Pia que venia de guanyar a Tortosa rebia al líder Santa Coloma, els colomencs, necessitaven el triomf per mantenir-se en primer lloc i durant molts minuts així va ser, amb un avantatge dels Colomencs de fins a 18 punts (23-41), al minut 16, però a la represa va venir la gran reacció dels de Sabadell (50-56) a la fi del tercer quart, a manca de quatre minuts pel final es posaren pel davant en el marcador (62-60) i n el darrer un minut amb (63-66), l’empenta final va donar la victòria als de la Pia. Destacats Paez 17 punts i Andrés 15, per part vallessana i López 19 i Ruiz 12 pels del Santaco.

•  95-87: Al Puigverd el Castellar que venia d’una derrota ajustada a Badalona rebia un dels equips importants del curs anterior com es el Molins, entrenat per Cesc Sentpau, ex-Sant Cugat, encara amb cap victòria. El partit va començar amb un gran domini local (36-19) al minut 15, però quant semblava que mes controlat tenien el partit els de Raül Jodra, va venir la reacció visitant, que aconseguia igualar el partit al descans (44-44), amb un triple sobre la botzina, a partir d’aquell moment molta igualtat i en el tercer quart es donaren les úniques avantatges visitants, que superare3n el marge de dois punts, encara que a la fi d’asquest quart el Castellar dominava novament (64-63), la clau va estar en el parcial del començament del darrer quart un (14-2), que va donar un avantatge que els locals saberen administrar fins a la victòria final i la consecució del segon lloc a la classificació. Destacats per part castellarenca Cabrea 18, Hernández 17 i Pujadas 16 i pels visitants Ugarte 29 i Cañete 13Germà i Ruiz.

• 73-65: L’Alpicat després de la derrota a Sant Cugat volia tornar al camí de les victòries davant l’Aese, tant lleidatans com riberencs amb el balanç de 1/1, victòria dels de la Terra Ferma, en un partit, que al descans manaven els locals (43-28), a la represa els de l’Hospitalet reduiren diferencies fins al (55-50) al minut 30,  però un parcial de (10-0) a la sortida del darrer quart va decidir la sort del partit.. Destacats Balsells 24 punts i Vallverdú 18 pels locals i Bartomeu 13 i Carrasco 12 pels visitants.