viernes, 7 de junio de 2019

PLAY OUT de permanència de #CopaCatBQ L’ÈPICA LI DONA LA PERMANÈNCIA AL CASTELLAR EN UN FINAL D’INFART.

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
PLAY OUT DE PERMANÈNCIA
JORNADA 3
1-2 de JUNY 2.019.

69-68: L’ÈPICA LI DONA LA PERMANÈNCIA AL CASTELLAR EN UN FINAL D’INFART.

68

Tercera jornada de Play Out i definitiva, una vegada les altres tres eliminatòries ja estaven resoltes al segon partit, quedava únicament per decidir si maresmencs o vallessans, serien els que tindran plaça la propera temporada a “Copa”, fins aquell moment el factor pista havia estat decisiu, el Castellar va guanyar el primer partit de local i en el segon partit el Mataró “B”, va fer el mateix i ara tot es decidiria al Puigverd de la població del Vallès Occidental, quaranta minuts d’infart, decidiran el futur d’ambdós equips, tot el que s’havia fet fins aquest moment, quedava en el “bagul dels records”, era com o sense el com, de jugar-se el futur mes immediat a una sola carta, l’espectacle estava assegurat amb dos equips que juguen bon bàsquet.

De sortida els locals dominaven la situació (5-0) i (17-8) a la fi del primer quart, amb tres triples de Joelvin, Germà i Hernández, tot i que en el segon quart els vallessans arribaren a dominar de +14, al descans l’avantatge es va reduir fins al (32-25), de moment la manca d’efectius no passava factura a  l’equip de Jodrà, amb la participació de Timoneda i Sabando, jugadors del “B” complint a la perfecció. A la represa seguia el domini local però no acabava d’obrir forat al marcador (51-57), a la fi del tercer quart i tot per decidir. Al minut 35 de joc però la dinàmica del partit va fer un tom inesperat pels locals, el Mataró amb tres cistelles consecutives es posava davant en el marcador (55-57), els local no reaccionaven i s’entrava en el darrer minut de partit (62-67)  al mister local se li afegia un problema la cinquena personal de Cabrera i semblava que tot estava a favor dels maresmencs, els visitant Jordi Serra desaprofitava dos tirs lliures, que molt possiblement podrien haver sentenciat el partit, Timoneda per part local situava el (64-67), Serra tornava anar a línia de tirs lliures i anotava un sol bàsquet (64-68), a manca de vuit segons pel final del partit el capità castellarenc Albert Germà, anotava de tres i feia esclatar el Puigverd (67-68), encara tot era possible, la pilota era pel Mataró, però els visitants feien una greu errada al trepitjar la línea de banda i la conseqüent pèrdua de pilota, per tant el Castellar tenia l’oportunitat amb sis segons de capgirar el partit i ho va aconseguir Alex Hernández amb una cistella a manca d’un segon establint el definitiu (68-69) i la permanència de l’equip local a “Copa”, un any després del seu retorn i el conseqüent descens del segon equip del Mataró a “primera”