MATARÓ PARC BOET

MCNTEAM SESE

93
85

• El líder Igualada (4-0) rebia la visita d’un Maristes que amb (3-1) ha tingut una bona entrada a la competició, ajustada victòria local (74-71), en un gran partit dels de Badalona.
  • El co-líder Vic (4-0), es desplaçava a les Illes per visitar un Calvià (1-3), que buscava la regularitat que li va faltar a l’anterior curs, nova victòria dels vigetans (81-87).
  • Tres equips compartien la tercera plaça, l’esmentat Ademar, el Sese (3-1), que visitava Mataró per enfrontar-se al Boet (1-3), victòria local (93-85) i el Quart (3-1), que visitava a un Esparreguera (1-3), que no es el de la temporada passada i portava tres derrotes consecutives, totes de local, nova ensopegada local (67-73), que deixa als gironins tercers en solitari.
  • Alfinden vs Martorell, partit entre dos equips que amb (1-3), buscaven un triomf per allunyar-se de la part baixa, amplia victòria dels de la Puebla (86-56).
  • Finalment Martinenc i Andorra (2-2), rebien a Arenys i Almozara (1-2), victòria dels del Guinardó amb un marcador centenari (107-103), que els situa en cinquè lloc i també victòria dels de Zaragoza al Principat (68-76), que els permet sortir del darrer lloc de la taula.

Grup C-B.
CBT líder en solitari i invicte, la segona plaça compartida per MATARÓ i SALOU.

77

• El líder CBT (4-0) rebia la visita del Palma (0-4), en un partit en que els de Tarragona volien mantenir la seva privilegiada posició i els illencs la seva primera victòria, triomf local (98-76), que els dona el liderat en solitari.
  • El co-lider Salou (4-0), visitava l’Espanya Industrial per enfrontar-se al Jac(1-3), victòria dels locals (68-55), que suposa als de la Costa Daurada, perdre el co-liderat i el Jac s’allunya del darrers llocs.
  • L’Ubsa (2-2), no es volia allunyar dels primers llocs, i rebia al sorprenent cuer Olivar (0-4), triomf local (97-73), que situa als adrianencs a una victòria del segon lloc.
  • A Can Vinader Castelldefels vs Mollet, ambdós, amb (2-2), buscaven un triomf que els apropés a la part alta, sobre tot els del Vallès, acostumats a transitar pels primers llocs i foren precisament els visitants que ho aconseguiren amb un mínim (76-77).
  • A la Plana el Badalonés, que havia tingut un bon debut (2-2), rebia al Roser (1-3), que havia encadenat tres ensopegades seguides, triomf dels “dimonis” (89-78), que els situa en sisè lloc.
  • Cornellà i Barberà, ambdós amb (2-2),i volien fer un salt cap endavant, rebien al quart i tercer classificat, respectivament, amb (3-1), Valls i Mataró, el Cornellà va superar als vallencs (81-55) i es col·loca cinquè i els del Vallès foren superats pel Mataró a domicili (65-72), que ara es segon.