sábado, 14 de diciembre de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 12 a #LigaEba. ELS DESTACATS: MARTINENC vs SESE i UBSA vs CBT



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  12
14 i 15 DESEMBRE de 2.019.

BONES FESTES ¡¡¡¡¡¡¡¡
De part de tot l’equip, d’ALOCIX RESULTATS.



Grup C-A.

Partit de la Jornada : MARTINENC vs SESE



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BASQUET

MCNTEAM SESE



Diss
18:00
Pavelló Esportiu
C.B MARTORELL
MARISTES ADEMAR



Diss.
18:00
Galatzó
FLANIGAN CALVIA

TENEA C.B ESPARREGUERA



Diss.
18:15
Fons de les Creus
OPEN SPORTS ARENYS BASQUET

C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diss.
18:30
La Puebla
OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B
B.C.MORABANC ANDORRA VIVAND


Diss.
19:00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET


MONBUS C.B. IGUALADA


Diss.
20:15
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA



  • El partit de la jornada al Guinardó “duel en les altures” on el Martinenc, tercer classificat (8-3), rebrà la visita del quart Sese, amb el mateix balanç.
  • Els líders Vic i Igualada, (10-1) tindran els següents enfrontaments, els vigetans rebran a l’Almozara, últim classificat (2-9), partit del tot assequible i els de l’Anoia, ho tindran més dificil ja que es desplaçaran a Mataró, per visitar al Boet, situat a la zona baixa (3-7).
  • Partit de la zona mitja de la taula classificatòria el que es jugarà a Martorell, entre els locals, sisens (6-5) i l’Ademar, els de Badalona, son setens, (5-6).
  • A les Illes el Calvià, penúltim, (2-9), buscarà el triomf per sortir de la zona de perill rebent al sempre difícil Esparreguera, vuitè (4-7).
  • A Zaragoza l’Alfinden, novè, (4-7), es vol mantenir lluny del perill, rebent a l’Andorra, tretze (3-8), que tindrà una bona opció per allunyar-se de la zona de descens.
  • L’Arenys, desè, (4-6), buscarà el triomf davant un Quart, que tres derrotes seguides l’han allunyat dels primers llocs, ara es cinquè, (7-4), a tres victòries dels lioders.


Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : UBSA vs CBT. 
  •  
  •  
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

U.E.MATARO GERMANS HOMS



Diss
18:00
Ricart
OIC PENTA U.B. SANT ADRIA
IBERSOL C.B. TARRAGONA



Diss.
18:00
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA


BBA CASTELLDEFELS



Diss.
18:30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET



Diss.
20:00
La Plana
AE BADALONÉS


BARBERÀ TEAM VALUES


Diu.
12:30
Pabelló del Centre
70&80 AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU
PALMA AIR
EUROPA




Diu.
13:00
Espanya Industrial
JAC SANTS


CAMPING BIANYA
ROSER




  • El partit de la jornada a  Sant Adrià on l’Ubsa, segon (8-3), rebrà la visita del líder Cbt (10-1), els de Tarragona ja saben que es  perdre i no volen repetir l’experiència, per tal del que els adrianencs no s’apropin a la classificació i per contra poder-los distanciar, tot al contrari que els locals que tindran una ocasió d’or, per posar setge al liderat.
  • Per la seva part el Mataró, tercer, amb el mateix balanç que el segon (8-3), visitarà Valls, vuitè (6-5), els maresmencs estaran pendents del Ricart, ja que la victòria tarragonina els podria donar la segona posició i una victòria dels locals els situaria a una victòria del liderat.
  • La lluita per evitar els descens directe de moment es cosa de tres Barberà, Olivar i Roser, tots ells amb el balanç de (2-9), els del Vallès ho tindran difícil visiten la Plana per enfrontar-se al Badalonés, setè, (6-5), els del barri barceloní de Fort Pienc, visitaran al Jac Sants, desè, (3-8) i finalment els de Zaragoza, rebran al Mollet, tercer (8-3), aspirant a la lluita pel liderat.
  • Al Parc esportiu de Cornellà, els locals que son cinquens (7-4), tindran la visita d’un rival directe com es el Castelldefels, els de la costa son sisens (6-5).
  • Finalment a la capital de la Costa Daurada el Salou, novè (6-5), rebrà al Palma, onzè, (3-8), els illencs estan només amb una victòria de marge sobre el descens directe.
  •  
  •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario