JORNADA 19 a #LigaEba. PLAY OFF: VIC, IGUALADA, CBT, UBSA

TEMPORADA 2019-2020

JORNADA  19.
22-23 FEBRER de 2.020.

Grup C-A.

• VIC, lidera la classificació i augmenta l’avantatge sobre IGUALDA (2on) i QUART (3er), que perden els seus partits el que beneficia al MARTINENC (4art).

C.B MARTORELL

• El partit de la jornada al Guinardó el Martinenc, quart, rebia al Quart, tercer, que havia encadena set victòries consecutives,  victòria local (79-63), que els permet retallar diferències, amb el segon i el tercer. L’Igualada, manté el segon lloc tot i l’ensopegada (76-77) davant el cinquè, que es el Sese, els de Santa Eulàlia han recuperat el bon to.
  • Quatre equips, tenien el balanç de (6-12) lluitant per evitar l’ultima plaça de Play Out i aquets eren Andorra, Calvià, Esparreguera i Alfindfen, dos d’ells han guanyat i s’allunyen de la zona, que son l’Esparreguera (86-63) davant el cuer Almozara i el mateix Calvià que ha superat a domicili a l’Arenys (51-61). Els altres dos equips han ensopegat l’Andorra de local davant l’Ademar (55-65) i l’Alfinden com era d’esperar davant el líder Vic (63-84).
  • Finalment a quedat ajornat pel día 27 de març el Boet vs Martotell.

Grup C-B.

• El CBT supera al MOLLET, i lidera la classificació amb UBSA, segon.
  • LA TERCERA PLAÇA. MOLLET, CORNELLÀ, CASTELLDEFELS, MATARÓ I VALLS.

U.E.MATARO GERMANS HOMS

• El partit de la jornada al Serrallo de Tarragona, el Cbt, líder destacat, s’enfrontava al tercer classificat, Mollet, els del Vallès, lluitaven, per la segona plaça, la derrota (78-57), els allunya, com li pasa al Cornellà, en veures superat pel Olivar (70-82). L’Ubsa, que rebia la visita del vuitè classificat Salou, només a dues victòries dels adrianencs, es van adjudicar el triomf (78-66), que els consolida en zona de Play Off; un altre es el Mataró, quart classificat, que visitava Castelldefels, els locals eren sisens, a una sola victòria dels maresmencs, victòria local (73-64), que es situen a una del segon lloc.
  • Un altre equip situat a una victòria del segon lloc es el Valls, setè, que visitava La Plana on l’esperava el Badalonés, novè, victòria vallenca (64-83), que els deixa aprop de la part alta, concretament a un triomf del segon lloc.
  • Finalment els dos cuers Barberà, per una part rebia la visita del Roser, dotzè, victòria local (82-65) i per una altre part el Palma, els illencs s’enfrontaven al Jac Sants, triomf visitant (64-73), que deixa un triple empat entre Barberà, Palma i Roser, per tancar la classificació.