viernes, 6 de marzo de 2020

LA PRÈVIA de la JORNADA 20. ELS DESTACATS : LLIÇÀ vs MOLLET "B" I CASTELLBISBAL vs CASTELLAR


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.019-2.020
JORNADA 20.

7-8 de MARÇ de 2.020.

LA PRÈVIA.

Retransmisions:
Per la xarxa de televisions locals i @xala per streaming
COPA CATALUNYA FEMENINA.
·       UNILEVER VILADECANS BF vs
·       CAMPING BIANYA ROSER


@xala per streaming
COPA CATALUNYA MASCULINA
  • BISBAL vs LLUiSOS i
  • LLIÇA vs MOLLET “B”

GRUP 1.
  • PARTIT DE LA JORNADA: LLIÇÀ vs MOLLET “B”
.

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.


18:00
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

CEB GIRONA
METALQUIMIA

Diss.
Xala

18:05
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET

LLUISOS DE GRACIA VERDI SUMINISTRAMENTS

Diss.
Xala
18:05
Pavelló d’Esports
RIPOTRANS ALIMIPRES. LLIÇA D’AMUNT
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

Diss.


20:00
Ricky Rubio
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

COALCI SANT JOSEP


Diu.
17:00
Pavelló Municipal
C.B. SALT
MULTICAPACITATS
C.B. GRANOLLERS
1-BLOCKCHAIN BCN-AP

Diu.
17:45

La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
U.E HORTA


Diu.
17:45
Silvia Diominguez
UE MONTGAT NGK
TEMPLE
SANT GERVASI




  • El partit de la jornada i derbi del Vallès Oriental, retransmés per streaming per @xala, al Pavelló d’Esports e Lliça on els locals que s’han situat en segon lloc, (13-6) rebran al Mollet “B”, el jové equip molltenc (11-7), es trova actualment a una sola victòria de les places de Play Off.
  • El líder Granollers (14-5), amb una espectacular dinàmica guanyadora, es desplaçarà a terres gironines on visitarà al Salt, que lluita per evitar el descens directe (4-15), els altres dos equips que competeixen per evitar la fatídica catorzena plaça son el Santa Coloma (4-15) i el Círcol (5-14), els colomencs rebran la visita del Ceb els de Girona (11-7),que no es volen allunyar de la lluita pel Play Off i els de Badalona rebran a la Plana a l’Horta, els barcelonins son cinquens (10-9), a dues victòries de les fases d’ascens..
  •  El quart classificat Lluïsos (12-6), els de Gràcia visitaran l’Empordà per enfrontar-se  al Bisbal (9-9), desè, que lluita `per allunyar-se del Play Out.
  • El Masnou (12-7), els de Maresme son l’actual tercer classificat i rebran als badalonins del Sant Josep, els parroquials amb (8-11), es l’equip que marca la permanència.
  • Finalment es tancarà la jornada al Sílvia Dominguez on el Montgat, vuitè (9-10) busca la reacció i rebrà al Sant Gervasi,onzè (8-10), els de Mollet a la recerca de la permanència.
  •  
  •  


GRUP 2.
  • PARTIT DE LA JORNADA:  CASTELLBISBAL vs CASTELLAR.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.

18:00
Joan Sirolla
REUS
PLOMS SALLE

U.E. SANT CUGAT


Diss.

18:00
Santa Eulàlia
AESE


C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diss.

18:15
Pavelló Almeda
INVERNANDEZ ALMEDA

C.B. NAVAS VISCOLA


Diu

18:15
Pavelló
CN. Tàrrega
SEINTOSOFT C.N. TARREGA
BASQUET PIA
SABADELL


Diu

12:45
Nou Pavell´po del Centre
CENTRE CATÒLIC L’H
C.B. ARTES



Diu.
18:45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

C.B. CASTELLAR


Diu.
19:00
Francesc Berneda
GALVAL MOTOR  C.B. RIPOLLET

C.B. ALPICAT



  • El partit de la jornada i derbi vallesà a l’Illa Esportiva on s’enfrontaran dos equips separats per dues victòries, els locals del Castellbisbal, vuitens, (9-10) i el Castellar, dotzè, (7-12), la victòria allunyaria als locals de la zona de perill i per contra als visitants els serviria per mantenir les opcions de permanència i poder sortir del Play Out, també hi ha en joc l’average que ara afavoreix als de Pérez-Alarcón.
  • El líder Artés, (15-4), buscarà mantenir i si pot augmentar les diferencies amb els perseguidors i es desplaçarà a la sempre difícil pista del Centre Catòlic, sisè, (11-8), els de l’Hospitalet son a una victòria del Play Off, amb la mateixa situació es troba el Cerdanyola, cinquè, (11-8), que també visitarà l’Hospitalet, en concret Santa Eulàlia, on visitarà a l’Aese, desè,(8-11) que ara es troba a una victòria de l’equip que marca la permanència.
  • El Ripollet amb una gran dinàmica guanyadora, ha anat recuperant posicions i ja s’ha situat en segon lloc, (13-6), i rebrà la visita de l’Alpicat, els del Segrià son l’equip que marca la permanència i son els reis de la irregularitat.
  • Els dos equips que lluiten per evitar el fatídic lloc 14, que suposa descens directe a primera catalana, estan separats per dues victòries el cuer es el Reus, (3-16) que rebrà la visita del tercer classificat la Uesc (12-7), que venen de passar per sobre del Ripollet i el penúltim de la taula el Tàrrega (5-14), rebrà d’un altre equip de la part baixa el Bàsquet Pia, els de Sabadell, son onzens, (8-11), a una de la permanència.









.

No hay comentarios:

Publicar un comentario