viernes, 16 de octubre de 2015

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 5



LA PRÈVIA JORNADA 5.
17-18 OCTUBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
18.15
Municipal Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA


GIRONES BISBAL BÀSQUET



Diss.
18.15
Pavelló Esportiu

CB. ARTES

MATARO FEIMAT



Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET


CN. TERRASSA




Diss.
19.30
Pavalló Municipal
U.E. SANT CUGAT



CB. CASTELLAR



Diss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC




Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA
CB GRANOLLERS



Diu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP



AE MINGUELLA CIT AUTOMOCION BDN


Diu.
19.30
Antoni Roure
CB. ALPICAT
UB. SANT ADRIA





FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH




Cinc partits el dissabte:
  • A Guiera El Cerdanyola, amb dues victòries i la Bisbal amb una el primer lluitaran per seguir en zona tranquil·la i el visitants per millorar la seva situació.
  • L’Artés amb dues victòries volen mirar cap amunt i davant tindràn Mataró que voldrà mantenir la seva condició d’invicte i amb el mateixos punts que el líder.
  • Boet després de l’ensopegada en el partit intersetmanal, es voldrà refer i millorar la seva situació, el mateix que Terrassa que també te dues victòries.
  • A Sant Cugat derbi amb dos equips que es troben en situacions oposades els locals amb tres victòries tot i que la setmana passada varen perdre l’imbatibilitat,  i per la seva part Castellar que tot i la seva millora encara no ha aconseguit cap triomf.
  • A la Seu el Sedis buscarà la seva segona victòria per sortir dels llocs de perill i per la seva part el Vic a continuar la bona dinàmica, de dues victòries consecutives.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Diumenge tres partits:


  • A Badalona els de la Plana després de la victòria inicial no han repetit triomf i rebràn Granollers que després de la derrota inicial ja han aconseguit dues victòries.
  • El líder Sant Josep a ben seguir que voldrà mantenir la bona dinàmica i seguir imbatut en el derbi que l’enfrontarà a Minguella, que amb dues victòries va perdre a Mataró.
  • A l’Alpicat els locals buscaran la segona victòria davant els de Sant Adrià guanyadors en el partit pendent del Boet a domicili i que els ha situat al tercer lloc de la clarificació

No hay comentarios:

Publicar un comentario