MULTIOPTICAS SALT
VIVE EL MASNOU
63-68

PARTIT DE DISSABTE.

• A Sabadell enfrontament de dos equips invictes, tot i que Cornellà, només havia jugat un partit. Els visitants, que van fer valer les seves opcions,  es van imposar davant d’un Sant Nicolau poc encertat, ja que apart del primer quart que va ser de domini local, fet que va ser un miratge, la resta del partit el domini fou visitant. Destacats els locals Esteve 19 punts i Sobrepera 19 de valoració.

PARTITS DE DIUMENGE.

• A Ses Canaletes  Mollet va superar a l’equip local i segueix a la part alta amb 3 de 3. Tot i un bon inici dels Illencs que al descans dominaven 29-22, el parcial del tercer 14-26 quart va ser determinant per perla victòria dels del Vallès. Jugadors destacats el local Artiles amb 20 punts i el visitant Costa 21 de valoració.

• A Can Serra, el Barberà tot i plantar cara no va poder superar al líder, Quart, que es troba en un gran moment. Els gironins van dominar el partit el els tres primers parcials i només el 21-12 del darrer quart va permetre reduir diferències als locals. Destacats els visitant Kanis 18 punts i Bataller 23 de valoració.

• Els de Sants recuperant sensacions van superar a l’Arenys i ja encadenen dues victòries consecutives, en un partit molt igualat que va arribar al minut 30 amb avantatge dels del Maresme 52-57, però en el darrer quart en una reacció fulgurant els de Jac amb un parcial de 29-12 van donar la volta el partit fent valer el factor “Espanya Indústrial”. Destacats el local Pagés 23 punts i 19 de valoració.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

• A Salt en la diada de presentació d’equips, el Masnou va aconseguir la seva primera victòria a Eba. El partit fins al descans va estar marcat pel domini visitant, però a la represa el parcial de 20-10 pels locals els va permetre situar-se davant en el marcador. Quan semblava que ja havien fet el més difícil, van ressorgir els del Maresme que es van adjudicar el partit gràcies a un parcial de 14-24, en el darrer quart. Destacats el local Bover 20 punts i en valoració la mateixa de 18, per Torrent per part local i Valle dels visitants.

PARTITS DE DISSABTE.

• A Barris Nord  primera victòria de la temporada  pel Grupo Juaneda davant un Pardinyes  que segueix  sense saber que és guanyar, en un partit dominat totalment per l’equip illenc, on va destacar de manera espectacular el jugador local Villacampa, 25 punts i 40 de valoració i per tant MVP de la jornada

• A l’Illa  molta emoció i bon joc en el derbi  en el que Castellbisbal finalment va superar Martorell i que deixa ambdós  equips empatats a dues victòries. El partit va tenir moltes alternatives i molts canvis en el domini del partit i la reacció dels visitants en el darrer quart 14-22, no fou suficient. Jugador destacat el local López 16 punts 1 17 de valoració.
  • A les Comes  l’Igualada  no va poder fer front al millor joc del Castelldefels i aquest aconseguí el seu segon triomf. Tot i el domini visitant la lluita local feia que Castelldefels no acabés de marxar en el marcador, fins que a la represa el parcial de 16-26 va posar una distància insalvable a favor dels visitants que amb un espectacular Sese 34 punts i 37 de valoració va destacar per sobre de totes, màxim anotador de la jornada.
  • A Fum d’Estampa el vigent campió, Collblanc,  es va retrobar amb la victòria, la primera de la temporada, davant de l’Andorra que estava invicte, però que no va inquietar als locals ja que es van veure superats en tot moment. Destacat el jugador local Jacas 20 punts i 32 de valoració.

PARTIT DE DIUMENGE.

• En partit matinal el líder Hospitalet, en gran moment, va  superar  amplament al CBS, fet que reafirma als riberencs en les seves aspiracions, jugador destacat el local San Epifanio 16 punts i 22 de valoració.

MVP de la jornada, amb 40 de valoració  Eduard Villacampa (Pardinyes), amb 27 minuts en pista;  7/10 -- 70% en tir de dos; 0/0 – 0% en tir de tres; 11/14 – 79% en tirs lliures; 15 rebots; 1 assistència; i 11 faltes rebudes.

Màxim anotador,  amb 34 punts per Marc Sese (Castelldefels), amb 30 minuts en pista;  11/15 ---73% en tir de dos; 1/4 – 25% en tir de tres;  9/9 – 100% en tirs lliures;  4 rebots;  2 assistències; i 7 faltes rebudes