viernes, 9 de septiembre de 2016

LA PRÈVIA JORNADA 2 LLIGA CATALANA EBA



LA PRÈVIA
LLIGA CATALANA EBA 2.016.

Jornada 2
10-11 de setembre

GRUP
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
01
10/09
18.00
Illa Esportiva
CB CASTELLBISBAL
JAC SANTS

02
11/09
12.00
Josep Mora
MATARO FEIMAT
U.E.BARBERA TEAM VALUES

03






04
10/09
20.15
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU
BBA CASTELLDEFELS

05
10/09
20.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS
BC MARTORELL SOLVIN

06
10/09
20.00
Poliesportiu Ricart
U.B SANT ADRIA
BÀSQUET SITGES

07
11/09
18.00
Parc
del Clot
GRUP BARNA
C.B.
VALLS NUTRION

08
10/09
17.15
Pav. Carrer
Jardi
SABADELL
SANT NICOLAU
RECANVIS GAUDI MOLLET





Per aquest cap de setmana hi ha els següents partits:

·         A l’Illa els vallessans del Castellbisbal tenen l’oportunitat de sentenciar la classificació si superen al Jac, per la seva part els barcelonins buscaran la victòria per arribar amb opcions al darrer partit.

·         Al Josep Mora el Mataró, en el seu darrer partit de la fase prèvia buscarà la victòria, per mantenir opcions, davant dels vallessans del Barberà, que voldrán dependre d’ells mateixos en el darrer partit.


·         El Masnou tindrà un difícil rival amb el Castelldefels, ja que la victòria local els permetria arribar amb opcions al darrer partit, per la seva part els visitants tenen l’opció de que una victòria els donaria la  classificació.

·         Al Joan Carles Navarro amb el factor pista al seu favor el CBS pot sentenciar la classificació, per la seva part Martorell, una victòria li permetria arribar amb opcions la propera setmana.


·         Ubsa rebrà a una vell conegut de “Copa” com el Sitges, la victòria local li permetria arribar amb opcions a Hospitalet la setmana propera, per la seva part els de la “Blanca Subur” la victòria els podria donar alguna opció la darrer partit a expenses del Bàs               quet average.

·         Contra tot pronòstic el Barna podria certificar la classificació si supera al Valls, per la seva part els tarragonins una victòria el situaria en una situació immillorable.



·         A Sabadell duel comarcal entre Sant Nicolau i Mollet, al ser un grup de només dos equips es com una eliminatòria d’anada i tornada, ambdós buscaran un resultat que els permeti arribar amb opcions a Plana Lledó


No hay comentarios:

Publicar un comentario