jueves, 15 de septiembre de 2016

Segona Jornada LLIGA CATALANA EBA, CASTELLBISBAL, CASTELLDEFELS I BARNA CLASSIFICATS

LLIGA CATALANA EBA 2.016.
PARTITS DE DISSABTE.
Jornada 2
10-11 de setembre

CASTELLBISBAL,  CASTELLDEFELS i GRUP BARNA JA SON A QUARTS.
Segona jornada ja amb tres equips classificats i de moment ja coneixem un aparellament de quarts Grup Barna vs Castellbisbal.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

VICTÒRIA VALLESSANA QUE ELS DONA LA CLASSIFICACIÓ PER QUARTS.
El debut a la banqueta del “Jac” del històric Roger Grimau no va anar acompanyada de victòria, en un partit dominat pels barcelonins fins al descans 30-45, però a la represa gran reacció dels “liles” que només amb deu minuts varen aconseguir donar la volta all resultat 55-54 i a partir d’aquest moment el domini local va ser total, el que els va permetre aconseguir la victòria i la classificació per la següent fase, on es trobaran amb el “Barna”. Jugador destacat el visitant Oscar González amb 20 punts i 16 de valoració.

MATARO FEIMAT, 57 U.E. BARBERÀ TEAM VALUES, 72.
Victòria important dels vallessans que podran resoldre com a locals.
Els locals necessitaven la victòria per mantenir opcions de classificació, però es varen veure superats pel Barberà que es podrà jugar la classificació com a local en un partit al tot o rés.

VIVE EL MASNOU, 72 – BBA CASTELLDEFELS, 73.
VICTÒRIA MÍNIMA DELS VISITANTS I CAP A QUARTS.
Els locals varen sortir forts sabedors que una derrota els deixava fora de la competició, però el seu domini va durar fins al minut 25, amb un marcador de  48-41, apartir d’aquí màxima igualtat i finalment la balança es va decantar cap al costat visitant que continua en competició. Jugadors destacats els locals Jonny Seidi 17 punts i Jordi Catalán 19 de valoració.

CIUTAT DE LES ROSES CBS, 70 – BC. MARTORELL SOLVIN, 87.
EL FACTOR PISTA NO LI DONA LA CLASSIFICACIÓ AL CBS ARA TOT EN MANS DE MARTORELL.
Després de la primera jornada semblava que els de Sant Feliu tenien moltes opcions de classificació, però tot i el seu domini inicial 31-30, al minut 15, la reacció dels d’Adrià Alonso no es va fer esperar aixi al descans ja dominaven 42-44, a la represa es va accentuar si mes no el millor joc visitant que es va fer amb una victòria amplia i que li dona totes les opcions per obtenir la classificació. Jugador més destacat el visitant Cristian Oliva amb 22 punts i 23 de valoració.

U.B. SANT ADRIÀ, 74 – C.B. SITGES, 71.
L’UBSA ARRIBA AMB OPCIONS AL DARRER PARTIT.
Dos coneguts de “Copa” es retrobaven a Eba aquesta vegada en joc una victòria per arribar amb opcions a la darrera jornada, sobre tot pels locals i així va ser fou un partit molt igualat amb cert domini local que va saber administrar el seus avantatges i arribar al final del partit amb la victòria  i jugar-se la classificació la propera setmana. Jugadors destacats el visitant Gomis Mauro amb 16 punt i el local Pol Bassas amb 18 de valoració.

C.B. GRUP BARNA, 64 – C.B. VALLS NUTRION, 63.
VICTÒRIA PER LA MÍNIMA QUE VAL UNA CLASSIFICACIÓ.
Després de la victòria a Salt la setmana passada els barcelonins tenia l’opció d’obtenir la classificació si superaren al Valls i vàren saber aprofitar l’ocasió encara que els visitant ho vàren posar mol difícil, de sortida però el domini va correspondre al Barna fins al descans 40-33, a la represa però reacció visitant que amb només cinc minuts va restablir l’igualtat en el marcador i a manca de cinc minuts dominaven 55-58, però els locals es varen sobreposar i finalment es van adjudicar el partit per la mínima. Jugador destacat el visitant Jonathan Medina 17 punts i 23 de valoració.

SABADELL SANT NICOLAU, 58 – RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 77.

EL DERBI DEL VALLÈS PEL MOLLET QUE PRÀCTICAMENT SENTENCIA LA CLASSIFICACIÓ.
El Mollet un equip que la temporada passada ja va fer una gran temporada i que amb lleugers retocs manté la mateixa l’estructura i ara sota la direcció de l’entrenador Alex Teres, va fer tota una demostració de bon joc tot superant als sabadellencs on va destacar la tornada de Nil Angelats, llevat dels cinc primers minuts 12-9, els visitants vàren dominar a plaer el partit. Jugador destacat el visitant Ramón Espeña amb 19 punts i 27 de valoració.

MVP de la jornada  Ramón Espuña ( Mollet)  27 de valoració amb 25 minuts en pista:  7/9  77% tir de 2 punts;  0/1  0% en tir de 3 punts; 5/5  100%  en tirs lliures; 1 assistències; 7 rebots i 4 faltes rebudes.

Màxim anotador Cristian Oliova ( Martorell)  22 Punts en 26 minuts en pista:  3/6  50% tir de 2 punts;  3/4  75% en tir de 3 punts; 7/7  100%  en tirs lliures; 0 assistències; 0 rebots i 4 faltes rebudes.