jueves, 2 de febrero de 2017

JORNADA 14a #CopaCatBQ GR1 Els tres primers imparables Sant Josep, Boet i Vic. Pia i Sant Gervasi s'allunyen del descens i al Gr2 Victòries d’Esparreguera, Sese, Roser i Salou, que continuen en el co-liderat. · Sant Boi s’allunya del descens.

COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 14a.

28-29 Gener.
Grup 1.

• PARTITS DE LA JORNADA
  • Sant Josep i Vic superen rivals de la part alta.
  • Una vegada jugat el partit ajornat el Boet, es situa segon.

72

• 66-63: ELS DARRERS INSTANT DEL PARTIT ELS LOCALS DONEN LA VOLTA AL RESULTAT.
A la Bisbal els locals  i el Sant Quirze s’enfrontaven en un partit on ambdós equips volien marcar distancies amb la zona de conflicte, separats per una sola victòria, per tant el guanyador s’allunyaria de la zona baixa, victòria local que es la cinquena de la temporada, concretada en un gran sprint final ja que a manca de dos minuts pel final el resultat era favorable als vallessans 58-63, però dos triples i dos tirs lliures varen decantar el resultat. Jugadors destacats Gonzalo Baltà per part visitant amb 17 punts d’anotació i el local J. Oliva 23 de valoració.

• 75-63: SEGUEIXEN LA VICTÒRIES AMB SOLVÈNCIA DELS BLANCS-I-VERMELLS D’OSONA.
A Vic els locals, en segon lloc de la classificació rebien la visita de la Uesc, els locals volien seguir a la part alta i els vallessans tenien una oportunitat d’apropar-si, victòria local que els permet seguir a dalt amb dinàmica guanyadora, en un partit dominat clarament pels locals que de moment es mantenen en segona posició, amb destacada actuació del seu jugador Julià Garrote 21 punts d’anotació i 22 de valoració.

• 73-68: PARTIT MOLT COMPETIT I TOT I LA REACCIÓ FINAL VISITANT LA VICTÒRIA FOU LOCAL.

Al Palau Sacosta el Sant Narcís s’enfrontava al Badalonés, en un dels partits de la jornada, separats per una sola victòria i un lloc a la taula classificatòria, victòria local que els permet fer un pas important, i consolidar el triomf de l’anterior jornada, en un partit que al descans dominaven els locals (42-37), però la reacció visitant a la represa els va permetre posar-se davant 46-47, als cinc minuts, tot i que novament els locals van tornar a marxar en el marcador a manca de cinc minuts pel final (63-55) i que tot i la reacció final dels de Badalona el triomf fou pels gironins, amb destacada actuació dels seus jugadors Gerard Ballell 16 punts d’anotació i Eduard Coll 18 de valoració

• 68-88: EL LÍDER AMB PAS FERM A LA PISTA D’UN RIVAL QUALIFICAT.
A Artés, un altre dels partits de la jornada, els locals rebien la visita del líder Sant Josep i necessitaven una victòria per no allunyar-se dels llocs de Play Off, clara victòria visitant que els permet mantenir el seu avantatge com a capdavanter i  als artesencs tot i la derrota es mantenen en els llocs de fases, en un partit de clar domini visitants, que ja va encarrilar  el partit en el segon quart 12-29 i que tot i els intents la reacció local no fou possible, amb destacada actuació del local Roger Portella amb 24 punts d’anotació i el visitant Adrià Meruelo 29 de valoració

• 82-70: DINÀMICA GUANYADORA DELS VALLESSANS PER PODER EVITAR EL DESCENS DIRECTE.
A Mollet el Sant Gervasi després de la victòria que li ha permès sortir del descens rebia a un dels equips mes en forma com Santa Coloma, decidit ha lluitar per la zona noble i que amb els resultats de dissabte podria haver entrat en el Play Off, però els locals amb un espectacular segon quart (31-13), vàren posar les basses per una gran victòria, no donant opcions a la reacció dels colomencs. Jugadors destacats el local Ab. Najee 21 punts d’anotació i el visitant Alex López 23 de valoració.

• 51-68: DERBI AMB SORPRESA ELS SABADELLENCS GUANYEN AMB CLAREDAT.
A Granollers derbi vallesà entre els locals i Bàsquet Pia els locals que volien seguir de prop als primers classificats i els sabadellencs per allunyar-se del descens. Victòria dels visitant que estan en la lluita per evitar el descens i vàren superar a domicili un dels equips de la part alta, el domini sabadellenc va ser evident 22-39, als decans i a la represa un 9-26, per posar la rúbrica a la gran victòria col·legial, amb destacadisima actuació del seu jugador Damià Paez 26 punts d’anotació i 26 de valoració.

• 96-72: ELS LOCALS NOMÉS VÀREN TENIR OPOSICIÓ DELS VISITANTS AL PRIMER QUART.
  • Recuperen al segon lloc després de guanyar el partit ajornat amb el Badalonés 77-55.
A Mataró el Boet, rebia la visita del “nou” cuer de la categoria el Natació Sabadell, que buscava una victòria per sortit de tràngol el mes aviat possible, dons el partit llevat del primer quart (17-23), va ser de domini total dels del Maresme que de mica en mica vàren anar eixamplant el seu avantatge fins al +24 final, tot i la destacada actuació del visitant Dam amb 34 punts d’anotació i el local Marquie Smith 27 de valoració.

· PARTITS DE LA JORNADA
· Victòries d’Esparreguera, Sese, Roser i Salou, que continuen en el co-liderat.

77

• 73-58: EL PARTIT NO ES VA TRENCAR FINS AL DARRERS CINC MINUTS.

A l’Hospitalet s’enfrontaven el Collblanc i el Castellar, els locals tenien una doble jornada ja que primer tenien aquest partit, el dissabte, contra els vallessans, que a ben segur plantarien cara per tal d’intentar aconseguir una victòria per allunyar-se del descens i diumenge els locals rebien al Reus en partit ajornat en el cas d’una doble victòria donarien un pas important cap als primers llocs, en el partit contra els vallessans victòria local que els permet continuar el seu camí cap a la part alta, en un partit que tot i el domini local les diferencies no eren excessives (39-32), al descans i (64-56), a manca de cinc minuts però un parcial de 9-2 va decidir el partit, on cal destacar la gran actuació de la nova incorporació dels visitants Jose Miranda 21 punts i 24 de valoració. Aquesta victòria dels riberencs però no va tenir continuïtat ja que el Reus, en el partit ajornat els va superar a domicili 67-77

• 66-70: ELS VISITANTS VÀREN MANTENIR EL SEU AVENTATGE EN ELS DARRERS INSTANTS
En partit televisat el derbi tarragoní i uns dels partits de la jornada entre el Ploms Salle Reus i el Salou, el primers es trobaven en una situació de mirar cap amunt, en cas de victòria, i el visitants en un moment espectacular després d’una gran primera volta, victòria visitant  que confirma la bona dinàmica, en un partit molt igualat (36-34) al descans i (46-48), a la fi del tercer quart, per tant tot per decidir en el darrer quart i es va entrar en el darrer minut (62-66), però un parcial de 4 a 4, ha va deixar tot igual i la victòria fou pels visitants, amb destacada actuació del local ZW Leeper 27 punts d’anotació i 32 de valoració, de tota manera n el partit ajornat jugat diumenge victòria dels del Baix Camp a la pista de Collblanc 67-77.

• 74-72: ELS LOCALS ACONSEGUEIXEN UNA TREBALLADA VICTORIA EN UN FINAL AJUSTAT.
En l’altre partit de la jornada Sese vs Cantaires, els locals lluitaven per una victòria per mantenir-se en el co-liderat i els visitants que venien de guanyar a llegida poder-se apropar a la part alta, victòria local per mantenir posicions a la part noble de la taula classificatòria i els visitants continuen en el cinquè lloc, però de moment allunyats del Play Off, en un partit que va arribar igualat al descans (39-39), a la represa domini dels barcelonins fins al (67-53) del minut 30, en el darrer quart reacció visitant que va anar escurçant distancies, fins al darrer minut que va arribar a dominar 71-72, però finalment el partit va caure del cantó dels locals, amb destacada del visitant King 23 punts d’anotació i el local Gonzalo Vázquez 29 de valoració.

• 103-66: EL LÍDER S’EXHIBEIX DAVANT UN RIVAL QUALIFICAT.
A Esparreguera els locals rebien la visita del Torreforta també un altre enfrontament entre un dels co-liders, els locals, i un aspirant a estar a la part alta, els visitants, aquests darrers s’han allunyat tres victòries de la part alta i vàren caure clarament al camp del líder, en un partit que al descans ja marcava una diferència substancial (45-30) i a la represa lluny de venir la reacció del tarragonins els locals encara vàren augmentar el seu avantatge, amb destacada actuació del visitant Devon Dorsey 18 punts d’anotació i 27 de valoració
  •

·         65-72: ELS LOCALS CONTINUEN EN DESCENS, LA SEVA REACCIÓ ARRIBA MASSA TARD.
A Viladecans els locals, en descens, rebien al Sant Boi, també en zona perillosa, oportunitat pels locals per poder fer un pas endavant per tenir opcions de sortir del darrer lloc i els visitants per no entrar en la lluita pel descens directe, victòria visitant que va dominar amb comoditat els tres primers quarts  (46-61), però la reacció dels locals no va donar opcions de remuntada i d’aquesta manera el visitants s’allunyen del descens. Jugadors destacats el local Albert Meri 19 punts d’anotació i el visitant Cristian Boada 23 de valoració.

·         54-51: DERBI DERBI FINS AL DARRER INSTANT TOT FOU POSSIBLE.
Derbi barceloní entre dos històrics del bàsquet de la cuitat comptal Roser vs Lluisos, els locals co-liders i volen mantenir la seva posició i els de Gracia per allunyar-se dels llocs de Play Out. Tot i que els locals dominaven els seus avantatges no eren definitoris (27-22 i 38-32) a la fi, respectivament del segon i tercer quart, per tant tot per decidir en els darrers deu minuts, amb un marcador que es va anar igualant conforme passaven els minuts entrant en els darrers instants (51-50), però el major encert dels locals va decidir la sort del partit, on va destacar el local Xavier Assalit 13 punts i 16 de valoració.

·         70-77: ELS VISITANTS CONTROLEN LA REACCIÓ I ES FAN AMB EL PARTIT.
A les terres de Lleida l’Alpicat rebia la visita del Ciutat Vella, els locals la victòria els permetria posar distància amb la zona compromesa i el visitants apropar-se a la part alta. Victòria visitant en un partit dominat del sortida pels visitants (13-23) al primer quart, però la reacció local els va permetre arribar al minut 25 (43-42), però no va tenir continuïtat ja que els barcelonins tornaren a marxar en el marcador fins aconseguir la victòria amb destacada actuació del visitant Aitor Sada 20 punts d’anotació igual que el local Víctor Vinos que també va fer una valoració de 31.