domingo, 26 de febrero de 2017

PARTITS DE DISSABTE I DIUMENGE AL MATI JDA 18 Boet, Vic i Artès es mantenen en Play Off Gr1 i ROSER lider solitari al Gr2COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 18a.

25-26 Febrer.
Grup 1.

  • Victòries de Boet, Vic i Artés, per mantenir-se en Play Off i Santa Coloma els segueix de prop.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS


CB. SANTA COLOMA


71
78
Diss.
17.45
Pavello Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
MATARO PARC BOET54
80
Diss.
18.00
Sacosta

C.B. SANT NARCIS
SANT GERVASI

91
60
Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
C.N SABADELL

89
63
Diss.
19.45
Castell d’en Planes Pavelló Municipal
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


SANT QUIRZE B.C.

93
75
Diu.
18.00
Esola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

U.E. SANT CUGAT

Diu.
20.45
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
A.E. BADALONESBoet, Artés i Vic, guanyen amb comoditat,  els primeres a domicili a la Bisbal i els altres dos com a locals al Natació Sabadell i el Sant Quirze, mantenint els seus llocs de Play Off. Santa Coloma guanya a Granollers i segueix de prop als primers i finalment Sant Narcís augmenta el seu marge amb la zona de permanència guanyant al Sant Gervasi. Per aquesta tarda duel vallessa Basquet Pia vs Uesc i també el líder obligat a guanyar rep als Lluïsos.

Per aquesta tarda de diumenge.

  • Derbi vallessà entre el Bàsquet Pia i la Uesc, amb objectius oposats els de Sabadell la permanència i els de Sant Cugat a una victòria del Play Off, per tant el triomf  li permetria als locals allunyar-se del descens directe i als visitants seguir en la seva lluita per la quarta plaça.

  • A Badalona el Sant Josep, líder en solitari, rebrà a la seva pista del Centre Parroquial, al seu rival local, Badalonés, els groc-i-lila segur que voldran evitar ensurts com alguns de les darreres jornades i tot i la seva teòrica superioritat, sobre el seu rival, les forcés poden estar igualades com tots els derbis.


Grup 2.

·         Roser líder solitari en superar Esparreguera a domicili i Salou comparteix el segon lloc.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
12.45

Joan Sirolla

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


83
63
Diss.
16.00
Fum d’Estampa
Podium
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


63
70
Diss.
18.45
Ramón Martí

TENEA CB. ESPARREGUERA

CAMPING BIANYA EL ROSER

64
69
Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE
BASQUET SANT BOI

80
60
Diu.
12.00
CEM PARC DE LA CIUTADELLA

CIUTAT VELLA
C.B. CASTELLAR C.B
97
70
Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
A.D. TORREFORTA

Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

LLUISOS DE GRACIA
El gran duel pel liderat va ser per Roser que va guanyar a domicili a l’Esparreguera, las victòria del  Salou a la pista del Collblanc li permet entrar en la lluita pel segon lloc. El Sese que va superar al Sant Boi, li permet posar pressió al quart classificat. El Reus que va superar al cuer Viladecans, continua a la part mitja-alta i finalment Ciutat Vella supera amb claredat al Castellar i aquesta tarda Cantaires vs Torreforta i Alpicat vs Lluïsos.

Per aquesta tarda de diumenge.

  • A Tortosa el derbi entre dos equips de les comarques tarragonines  els locals dels Cantaires i els visitants del Torreforta, en aquets moments els tortosins amb plaça de Play Off i els de Tarragona a una victòria, per tant, el triomf valdrà per una plaça a la parta alta o per mantenir com a mínim opcions, a destacar que l’average es +1 pels visitants, per tant la victòria portarà aparellada amb quasi tota seguretat, l’average particular

  • A Lleida un altre partit de la jornada entre els locals de l’Alpicat  i els Lluïsos, ambdós amb zona de Play Out, amb les mateixes victòries, per tant el triomf te doble valor i amb un average favorable als visitants de +27, un triomf per augmentar opcions de  salvació.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario