viernes, 28 de abril de 2017

#CopaCatBQ Dos equips lluiten per evitar el descens Els entrenadors Gomez (VIladecans) i Company (Castellar)



DOS EQUIPS I UN DESTÍ.



CB. VILADECANS I CB. CASTELLAR
CB. CASTELLAR I CB. VILADECANS.



Hem arribat a la darrera jornada de la lliga regular i després de vint-i-sis jornades la fatídica plaça catorze del grup 2 de Copa Catalunya Masculina encara no esta assignada.

Dos candidats lluiten per evitar aquesta plaça i el corresponent descens directe a primera catalana.

Tot es decidirà aquest cap de setmana:

Dissabte a les 18.00 de la tarda a Salou Viladecans es juga les seves opcions només li val la victòria i una derrota el condemna al descens.

Diumenge a les 19.00 hores el torn del Castellar vs Lluïsos, els vallessans tenen que fer el mateix resultat que els seus rivals, si dissabte guanya Viladecans necessiten una victòria per evitar el descens, en cas contrari no li faria falta.

Per veure com respiren les dues entitats ens hem posat en contacte amb els seus màxims responsables tècnics, per part de Viladecans Miquel Angel Gomez i pel Castellar Carles Company, ambdós ens han atès molt cordialment i aquestes son les seves impressions:

MIGUEL ANGEL GOMEZ (CB. Viladecans-Sant Gabriel)



“El partit de demà l'afrontem amb la plena consciència del que ens juguem. Si perdem baixem directe, si guanyem i Lluisos guanya diumenge a Castellar, entrarem a la promoció de descens. Per tant, no val la pena pensar en el nostre rival directe, més enllà de que jugarà sabent el nostre resultat i contra un rival que ja no es juga res l'última jornada.

El partit de demà, a priori, es molt complicat per la qualitat del rival que, tot i que només aspira a la 3ª plaça, jugarà davant la seva afecció i voldràn acabar també amb victòria la lliga regular.

El seu joc es bassa en la qualitat individual i gira entorn a Eloi Galofré, un dels 3 millors jugadors de la lliga. Tenen molt talent ofensiu i es per això que la nostra defensa ha de ser millor que mai per tal d'evitar el seu tir exterior i les ratxes en anotació que solen tenir durant els partits. Físicament son grans, si som capaços de portar el partit a un nivell molt alt d'intensitat, el desgast els pot passar factura i es clau arribar al final amb opcions per poder buscar la victòria si ells pateixen una baixada en el ritme i l'efectivitat.

Sabem de la dificultat però venim de fer 2 grans partits i amb la confiança de veuren's amb la capacitat de donar la sorpresa.

Esperem donar el màxim i que el fet de jugar un partit a "Caixa o Faixa" ens porti a la victoria.

CARLES COMPANY (C.B. Castellar) 


Considero que arribem en un bon moment tant físic com de joc, l' última derrota al camp del SESE ve donada per la major qualitat del rival que ens supera clarament al primer quart. La suma dels altres tres quarts és +1 al nostre favor.

Amb la lesió al turmell del Keith hem de ser capaços de dotar al joc de molta velocitat sobretot en la faceta defensiva on intentarem estar molt intensos per tal d’aconseguir alguna cistella fàcil en contraatac davant la fortíssima defensa de Lluissos.

Arribem amb l il·lusió de saber que depenem de nostres mateixos per evitar el descens directe.







No hay comentarios:

Publicar un comentario