viernes, 28 de abril de 2017

LA PRÈVIA de la JORNADA 26 a la #CopaCatBQ PARTITS DE LA JORNADA al Gr1 Natació Sabadell vs Sant Gervasi i Pia vs Sant Narcís i al Gr2 Salou vs Viladecans i Castellar vs Lluïsos



COPA CATALUNYA MASCULINA                
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 26a.
Ultima jornada de la fase regular

29-30 abril.
Grup 1.

·        Els partits de la jornada:
·        CN. Sabadell vs St. Gervasi
·        BàsquetPia vs St. Narcís
·        FALTA PER DECIDIR:
·        El descens directe.
·        L’última plaça de Play Out..
·        El campió de grup.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
DISS.
18.00
Les Naus
C.N SABADELL

SANT GERVASI


DISS.
18.05
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
C.B. ARTÉS

DISS.
19.30
Zem. Rbla. Del Seller
U.E. SANT CUGAT

C.B. SANTA COLOMA


DISS.
19.30
Las Plana
A.E. BADALONES CB.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

DIU.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C

MATARO PARC BOET

DIU.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL  WHATS AP
C.B. SANT NARCIS


DIU.
19.30.
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
CB GRANOLLERS




Partit per demà dissabtes:

·         A Sabadell un dels partits de la jornada i derbi vallesà entre el Natació i el Sant Gervasi, els locals necessiten la victòria per tenir opcions de sortir del Play Out i els visitants per no caure en el descens directe. Noms propis: Roger Dam i Goodman.



·          A Vic amb les cameres Bàsquet En Joc, es veurà un enfrontament entre  els locals i l’Artés, del tot intranscendent ja que els blancs-i-vemells com a tercer classificat, ja tenen plaça al Play Off els artesencs, cinquè classificat si han quedat a les portes. Noms propis: Julià Garrote i Edu Boja.

·         A Sant Cugat es veuran les cares la Uesc i el Santa Coloma, també amb la feina feta els vermells-i-negres son quarts i també jugaran el Play Off i el “Santaco”, ja es sisè classificat de forma definitiva Noms propis:  Robert Cosials i Alex López.

·         A la Plana un altre partit trepidant els locals del Badalonés amb la victòria certifiquen la permanència, en cas contrari dependran de tercers, per la seva part la Bisbal necessita una victòria per tenir opcions d’evitar el descens directe, la derrota els condemna a perdre la categòria. Noms propis Ferrán Valle i Marc Nieto.

·         A Santa Coloma els locals ja sense res en joc rebràn al Natació Sabadell, que es juga les seves últimes opcions per evitar el Play Out, només els hi val la victòria per tenir opcions però tot i així el triomf no equival a la salvació Noms propis: Alex López i Marc Ollé.

Partits per diumenge.

·          A Sant Quirze, els locals ja tenen assumit que defensaran la categoria al Play Out i per la seva part el Boet, tot i ser ja campió de grup voldrà tancar la fase regular amb una victòria. Noms propis: Gonzalo Baltà i Marc Rubio.

·        A Sabadell al “Pia Garden”, l’altre partit de la jornada els locals del BàsquetPia necessiten la victòria per evitar el descens directe, amb una derrota dependrien de tercers i els gironins del Sant Narcís la derrota els podria portar al Play Out si coincideix amb les victòries de “Dimonis” i Natació. Noms Propis Pol Cabanach i Isaac Valera.



·        A Badalona el Sant Josep ja sots-campió de grup i amb  bitllet pel Play Off, rebrà la visita del Granollers que passi el que passi serà setè. Noms propis. Pedro Cuesta i Carles Homs.                                                                                          

·        Grup 2.

·       Els partits de la jornada:
·        Salou vs Viladecans
·        Castellar vs Lluïsos

·        FALTA PER DECIDIR:
·        El descens directe.
·        L’ordre dels quatre classificats al Play Off.
·        El campió de grup.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
SESE

Diss.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diss.
18.30
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

Diss.
19.15
Can Masallera
BASQUET SANT BOI

CAMPING BIANYA EL ROSER

Diu.
12.00
Cem Parc Ciutadella
CB. CIUTAT VELLA
TENEA CB. ESPARREGUERA

Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

LLUISOS DE GRACIA

Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
C.B. ALPICAT



Partits per demà dissabte

  • A Fum d’Estampa Collblanc una vegada certificada la permanència rebrà al Sese el barcelonins tot i tenir la classificació pel Play Off, encara poden millorar el seu quart lloc Noms propis Ramón J. Melgarejo i Aitor Andrés.

  • A Salou un dels partits de la jornada entre els locals que voldràn confirmar la seva tercera posició que els permet jugar el Play Off i un Viladecans renascut, que amb les dues victòries aconseguides de forma consecutiva, encara te opcions d’evitar el descens directe, si guanya i perd el Castellar. Noms propis Eloi Galofré i Oscar Botella.

  • A Tarragona derbi entre el Torreforta i el Reus, amb l’únic al·licient, tot i que sigui menor, de que els del Baix Camp aconsegueixin el cinquè lloc. Noms propis Anthony Trautman i Leeper.

  • A Sant Boi els locals al que els podria perillar el dotze lloc rebràn la visita del líder Roser que es juga la possibilitat de ser campió de grup. Noms propis Juanma Roncero i Xavi Assalit.

Partits per demà diumenge.

  • A la Ciutadella el Ciutat Vella, amb la feina feta rebrà a l’altre candidat al títol l’Esparreguera, encara que no depèn d’ell sinó del partit del Roser. Noms propis José Antonio Bernuz i Marc Jorba.

  • Al Puigvert l’altre partit de la jornada entre el Castellar que es juga evitar el descens directe i els Lluïsos, els de Gracia ja no poden evitar el Play Out, i els vallessans necessiten una victòria si guanya Viladecans, per evitar el fatídic catorze lloc que porta al descens directe. Noms propis Matrc Algar i Albert Romàn.

  • A Tortosa Cantaires i Alpicat en un enfrontament on no hi ha res en joc els locals sisens, encara que poden ser cinquens i l’Alpicat que tindrà que lluitar per la permanència al Play Out. Noms propis Joel KIndred i Victor Vinos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario