FINAL FOUR CONFERENCIA C #LigaEba MARTORELL CAMPIÓ

B.C. MARTORELL SOLVIN
GRAN CAMPIÓ.

David Jofresa (Martorell)
MVP

La conferència C de Liga Eba, que engloba als equips Catalans, Aragonesos i Balears, es varen subdividir en dos grups de catorze equips C/A i C/B, amb quatre equips amb dret a participar a la FASE D’ASCENS A LEB PLATA, per tant els dos primers de cada subgrup, disputaven una final a quatre per decidir l’ordre de classificació del primer al quart lloc al Polisportiu GALATZÓ de Santa Ponça a l’Illa de Mallorca, per tant els equips han quedat de la següent manera:

CLASSIFICACIÓ FINAL
1er  B.C. MARTORELL SOLVIN
2on FLANIGAN CALVIÀ
3er  RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET.
4art C.B. PARDINYES LLEIDA

Després de les semifinals del dissabte es disputaren els segments enfrontaments:
Pel TERCER I QUART LLOC
  • C.B. PARDINYES LLEIDA, 69 -RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET, 82.

Els dos equips perdedors de dissabte es varen enfrontar i la victòria va caure del cantó de l’equip vallesà en un partit amb lleuger domini del Mollet als descans (29-33) i no va ser fins al darrer quart on un parcial de (22-31), va sentenciar el partit, amb destacada actuació de l’Albert Ferrer 19 punts d’anotació per part dels vallessans i Xavi Mendiburu 21 de valoració pels de Lleida, amb aquest resultats, Mollet es tercer classificat i  Pardinyes quart i les fases d’ascens a Leb Plata les jugaran respectivament a Santander i Múrcia.

LA GRAN FINAL.
  • B.C. MARTORELL SOLVIN, 80 -  FALNIGAN CALVIA, 77.
Els dos guanyadors del dia anterior disputaren la finalisima per decidir el campió de la conferència, el partit va tenir dues cares oposades fins al descans domini de l’equip amfitrió el Calvià  (28-37), a la represa i sobre al darrer quart el Martorell va poder donar la volta al resultat amb un darrer parcial de (28-18), amb destacada actuació en anotació del local José María Morales 22 punts i la mateixa que David Jofresa del Martorell que a la vegada va ser MVP de la final, amb 35 minuts en pista; tirs de 2 punts 6/8  75 %; tirs de 3 punts 0/2  0%; tirs lliures 10/11 91%; assistències 2, rebots 2, faltes rebudes 7, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 0, Taps 0/0.  Calvià jugarà les fases a Jaén i Martorell a Villaviciosa de Odón Madrid.