66

SEMIFINALS.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 71 - MATARÓ PARC BOET, 88.
Boet supera amb claredat al Vic i ja es equip de Lliga Eba
La primera semifinal tenia com oponents al Vic i al Boet, els primers arriben com a tercers del grup 1 i després de superar a quarts a l’Esparreguera amb mes dificultats de les previstes, després de guanyar el primer partit amb claredat i patir en el segon, per la seva part el Boet, líder del grup 1 va superar al Sese, amb dues victòries, son dos equips que ofereixen espectacle amb un joc molt ofensiu, amb un promitg de 85 i 83 punts anotats per partit i que coincidiren en el mateix grup i en els seus enfrontaments de la lliga regular cada equip va guanyar com a local, victòria dels del Maresme que vàren superiors al llarg del partit amb una gran sortida (34-51), el que ja els feia clar dominadors d’un encontre, amb destacada actuació en anotació del vigetà Garrote 25 punts, i per part del Boet Rubio 20 i Smith 17 i amb valoració l’esmentat Garrote 23 la mateixa que Naharro del Boet i el seu company Champagnie 20.

SMITH

ARACENA CB. SANT. JOSEP EL REBOST, 74  - CAMPING BIANYA EL ROSER, 65.
La gran primera part del “Sant Pep” el porta a Eba.
A la segona “semi” el Sant Josep, segon classificat del grup 1 s’enfrontava a un Roser, líder del grup 2, dos equips que desenvolupen un gran joc, però el que mes destacada es el poder defensiu dels barcelonins, que reben només 64 punts per partit el que els fa un equip molt difícil i que dir del Sant Pep, els de Badalona han fet honor al seu brillant historial, a la tanda de quarts es varen desfer dels amfitrions del Salou i el Sant Cugat, respectivament, victòria dels Badalonins que ho deixaren tot decidit al descans (47-25) i tot i la reacció dels barcelonins només pogueren reduir el desavantatge en el tram final del partit amb destacada actuació en anotació per part del Sant Pep Cuesta 15 i Ruiz 12 i pel Roser Sulleva 15 i Assalit 13 i en valoració Cuesta 20, Sulleva 18 i Assalit 14.

TERCER I QUART LLOC.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 84 - CAMPING BIANYA EL ROSER, 66.
Vic es fa amb el tercer lloc.
Els d’Osona finalment superant als barcelonins son tercers classificats i estaran a l’espera d’alguna vacant per poder entrar a Eba, de moment corre el rumor que Sant Nicolau, podria renunciar i cal saber que si es així, qui ocuparia el lloc dels sabadellencs, si es repesqueria algún descendit o entraria en joc el Vic, temps al temps.

LA GRAN FINAL.

MATARÓ PARC BOET, 74 - ARACENA CB. SANT. JOSEP EL REBOST, 66.
Boet nou campió, saben superar els moments difícils, amb qualitat, quedant palès la vàlua dels dos equips.

La final va estar dominada inicialment pel Boet al descans (44-37), però els de Badalona no es donarien per vençuts tan aviat així a la fi del tercer quart la diferencia era de només tres punts (57-54) i amb una gran sortida al darrer quart es posaren per davant (57-60), moment en que saltaren les alarmes a l’equip del Alberto Peña (61-62) a manca de tres minuts, però tres triples seguits del base dels de Mataró, David Naharro, els va donar novament el domini del partit i una gran victòria final davant del gran equip d’en Sergi Vives, FELICITATS a ambdós per la gran temporada ens veiem a EBA