miércoles, 9 de agosto de 2017

EL BASQUET AMB GROC I NEGRE




EL BASQUET EN GROC I NEGRE.




La propera temporada 17-18, serà la quarta de vida del Blog Alocix Resultats, que va néixer com a modesta aportació al nostre esport amb l’idea de fer ressò de les competicions d’Eba i especialment de Copa Catalunya, a Copa molt especialment perquè era la competició on participava el club de la nostra vila.

Amb el descens del C.B. Castellar a primera catalana, s’obrien diferents opcions, ho em estudiat, pensat i valorat i amb el cap fret, el que no podem fer es també un seguiment d’aquesta nova categoria partit a partit, una vegada descartada aquesta opció el que no farem serà oblidar-nos del CBC, no es que la categoria no s’ho mereixi es simplement problemes logístics i de temps.



Per tant em ideat un sistema a mitg camí entre el que fèiem i ferem a “Copa” i el que serà el seguiment del Grup 2 de Primera Catalana, tot i que encara es molt embrionari el que temin clar es que no faltarà un seguiment dels partits on jugui C.B. Castellar i un recull de la resta de resultats de cada jornada i un comentari global dels mateixos i en honor als històrics colors dels castellerencs en direm “ EL BÀSQUET EN GROC I NEGRE”

De moment ja podem avançar l’estat actual de la plantilla
En l’apartat de jugadors son baixa Marc Algar, Thereze, Carles Checa i Joan Pons i son noves incorporacions Joelvin Cabrera, un “4” brasiler en Paulo Weesely Machado de 1.95 i el castellarenc Albert Cadafalch, que torna a casa després de la seva experiència amb el Sant Nicolau i pendents d’una nova incorporació els propers dies, segons paraules del mateix entrenador Raül Jodra.
Per tant continuen de la temporada anterior Lluis Tejedor, Albert Germà, Oriol Junyent, Collell, Biel Santiveri, Toni Germà, Joan Navarro i pendent de confirmació Norbert Caldera.
També amb dinàmica del primer equip es compte amb el sots-21 Oliver Reyes i Enric López, procedent del Maristes Ademar de Badalona.



Com avanç direm que els equips que compartiran grup amb el Castellar seran el següents i la primera jornada el cap de setembre 16 i 17 setembre tindrem els següents partits:

DIF SALUT ALMEDA – ARACENA AEC COLLBLANC TORRASA “B”
CAMPING BIANYA ROSER “B” – SEDIS HIDROLOGY
B.C. SANT JOAN DESPI HNOS PANTOJA – B.C. TECLA SALA
BASQUET SANT BOI – NOU BASQUET OLESA
TAXI LINE C.B. LA PALMA – C.B. GAVA
C.B. CASTELLAR V- AESE
C.B. VILADECANS – C.E. CLARET.
JAC SANTS “B” – C.B. PRAT



Un cop feta la presentació ens retrobem el mes de setembre, fins llavors bon estiu.



                                                                                                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario