sábado, 5 de agosto de 2017

La 17-18 de #CopaCatBQ ja está configurada



COPA CATALUNYA TEMPORADA 2.017-2.018.
Grups 1 i 2.



Quant encara  ressonen les últimes cistelles de la temporada 16-17, ja tenim aquí el calendari d’una nova temporada amb nous equips i tots amb l’objectiu de fer créixer aquesta competició..

Donem la benvinguda al CB. Santfeliuenc, C.B. Sitges, Barna i Sant Nicolau, procedents d’Eba i de primera catalana  Mollet “b”, Ademar, Lliçà, Martinenc, Samà, Girona, Circol, Vedruna i Molins.

Els vint-i-vuit equips han quedat enquadrats en dos grups de catorze, en el  “1” hi tindrem nodrida presencia vallessana, amb Lliçà, Pia de Sabadell, Natació Sabadell, Mollet i Granollers; la ciutat Badalona, amb Ademar i Badalonés, les comarques de Tarragona, amb Salou i Reus; Barcelona ciutat amb Martinenc i Barna; el Garraf amb el Samà de Vilanova, el Bages amb l’Artés i el Baix Llobregat amb l’Esparreguera

El cap de setmana 30 de setembre i 1 d’octubre començarà la competició amb els primers partits en aquests grup hi tindrem sis novetats.
Tres d’elles Mollet, Ademar i Samà Vilanova rebràn, respectivament, a l’Esparreguera, Granollers i Artés; un enfrontament de debutants entre Lliçà i Martinenc;, el Barna rebrà al Reus; Pia bàsquet a Salou i finalment es reeditarà el Badalonés vs Natació Sabadell, que es va veure el curs passat, l’ordre complert de partits serà el següent:



AE. BADALONES – C.N SABADELL
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET – TENEA C.B. ESPARREGUERA
WATHS-UP BASQUET PIA SABADELL –C.B. SALOU
OUTLETMOTO.COM GRUP BARNA - ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
MARISTES ADEMAR BADALONA – C.B. GRANOLLERS
LLIÇÀ D’AMUNT – F.C. MARTINENC BÀSQUET
ESPORTXTOTHOM  BÀSQUET SAMÀ VILANOVA – C.B. ARTÉS

Enllaç amb el calendari complert


Participants en el grup “2” tres equips vallessans, Sant Quirze, Sant Nicolau i la Uesc, tres més de Barcelona ciutat, Vedruna, Ciutat Vella i Sese, de les comarques gironines el Ceb Girona, de Tarragona l’ADT, del Garraf el Sitges, dos equips del Baix Llobregat, Santfeliuenc i Molins i dos mes de les ciutats veïnes de Badalona i Santa Coloma, Circol i “Santaco” i finalment de la terra ferma l’Alpicat

En aquest grup hi ha fins a set novetats quatre d’elles Sitges, Vedruna, Molins i Santfeliuenc rebran, respectivament, a l’Alpicat, Uesc, Ciutat Vella i Sese; Girona es desplaçarà a Sant Quirze i el duel directe entre Sant Nicolau i Circol i Adt rebrà al Santa Coloma.



SANT QUIRZE B.C. – CEB. GIRONA CITYLIFT
A.D TORREFORTA – C.B. SANTA COLOMA
MERCHANSERVIS CBS – SESE
C.E. SANT NICOLAU – CIRCOL COTONIFICI BADALONA
BÀSQUET SITGES -  CB. ALPICAT
VEDRUNA GRÀCIA – U.E. SANT CUGAT
BÀSQUET MOLINS – C.B. CIUTAT VELLA

Enllaç amb el calendari complert


Els nostre equip de treball esta desenvolupant un blog totalment renovat esperem que a començament de Setembre el poguem estrenar fins llavors un bon estiu a tots.

GRAELLA INFORMATIVA.

  • DIVENDRES NIT. LA PREVIA de la jornada  al Blog i al  Twitter un missatge per cada partit.
  • DISSABTE TARDA-NIT. ELS RESULTATS al  Twitter, conforme van arribant.
  • DIUMENGE MATI, al Blog, la repercussió dels resultats del Dissabte.
  • DIUMENGE TARDA-NIT. ELS RESULTATS al  Twitter, conforme van arribant.
  • DIMARTS, INFORMACIONS DE CADA PARTIT  recull fotografic de la jornada i comentaris estadístics  en base a les publicacions de Bàsquet Català i altre informació.
  • DIMECRES PUBLICACIÓ DEL MÀXIM ANOTADOR I MVP DE LA JORNADA al Twitter.
  • NO US PERDEU L'ALOCIX CLASSIFICACIÓ "AL MILLOR DE COPA"
  • ENTREVISTA A L’ENTRENADOR.  No es l’entrevista post-partit, sinó una manera de copsar els objectius i la feina que es fa en els diferents clubs, aquest any intentarem arribar a mes clubs, tot i que les nostres possibilitats son limitades.


PRESENTACIÓ. ( per els encara no ens coneixeu)
MOLTES GRÀCIES a tots els que heu mostrat interès per aquest bloc, el meu nom es Josep Domènech, nascut a Sabadell i veí de Castellar del Vallès, afeccionat al bàsquet des de molt petit, als 8 anys vaig començar a practicar aquest esport al col·legi dels “Padres” Claretians Sagrat Cor de Maria de Sabadell, fins que una lesió de menisc amb va apartar de l’esport any 1.975. Com a seguidor he seguit a la secció de bàsquet del Club Natació a Sabadell, Caixa Sabadell i Unió Bàsquet Sabadell, mes tard al començaments dels 80 vaig traslladar la meva residència a Castellar del Vallès hi vaig estar molt vinculat primer al CE. Immaculada i després de la seva fusió amb el CP. Castellar amb el CB. Castellar, on vaig estar com a delegat d’equip de Mini fins a Sènior, coordinador de tots els delegats del club, directiu, secretari de la junta, membre del Comitè Organitzador de Castellar del Vallès. Ciutat del Bàsquet Català 2007, també a l’organització de la Troba Anual d’Escoles de Bàsquet del CB. Castellar. També pare de dues jugadores que varen jugar al CB. Castellar des de mini fins a sènior i que finalment varen jugar dos anys al sènior del Sabadell Sant Nicolau. Aquest soc jo aimant del bàsquet i sobre tot amb una màxima JOC NET, ESPORTIVITAT I QUE GUANY EL MILLOR.

L’Equip d’ALOCIX RESULTATS està integrat per la Txell i la Imma Domènech i un servidor. La Imma,  llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Pompeu Fabra, en Dret per l’UAB i Màster en Fiscalitat per Udima,  exerceix en un prestigiós Bufet de la capital catalana, porta tot el tema de la correcció i estil de la nostra redacció i la Txell, Llicenciada en Història per la UAB i Màster en fotografia Digital per la URL, els reportatges fotogràfics i la composició del Blog, amb l’inestimable col·laboració d’Antonio Gómez Cabeza un reputat professional en la creació d’imatges.





No hay comentarios:

Publicar un comentario