JORNADA 5
14 i 15 d’OCTUBRE

C.B. CASTELLAR, 73  – SEDIS HIDROLOGY, 55.
ESPECTACLE AL PUIGVERT.
Des de l’arribada de Smith el Puigvert vibra i bull com feia temporades que no passava, el jugador a connectat al públic  i l’espectacle esta assegurat i quant menys es pensa surt la seva màgia i el seu poderós canell per resoldre els partits, va passar el dia de l’Aese i contra el Sedis, va tornar a passar.

El partit va començar amb un Castellar imprecís el que va permetre que els de la Seu marxessin en el marcador (14-19), al primer quart, els locals reaccionarien el que els va permetre arribar al descans amb avantatge (36-31), a la represa es va igualar el partit i les diferencies es varen retallar fins al (49-48), per tant tot per decidir en els darrer deu minuts, moment en que el locals ajustaren la defensa i amb un Smith molt efectiu 17 punts en el darrer quart, per un total de 34 en el partit, sentenciaren l’encontre.
Pel C.B. Castellar vàren jugar i anotar: Smith (34), Junyent (4), Cadafalch (11), Tejedor (6), Germà (2), Navarro (8), Sabando (2), Santiveri , López  i Cabrera .

LA JORNADA.

La classificació esta encapçalada per tres equips amb un balanç de 4 victòries i 1 derrota  Sant Joan Despí Aese i el Prat i dos equips mes amb una derrota i tres victòries com son Sant Boi i Castellar, que tenen un partit pendent, que jugaran el proper dia 1 de novembre, aquests son dons els equips cridats a lluitar de moment pels primers llocs.