JORNADA 6
21 i 22 d’OCTUBRE
C.B. EL PRAT 62 – C.B. CASTELLAR, 65.
Un triple de Germà als darrers segons dona la victòria al Castellar.

Partit molt igualat i amb diferents alternatives en el marcador i en el joc, de sortida els castellarencs es vàren avançar  al marcador (13-19), al primer quart, moment en que l’atac es va col·lapsar i els locals ho aprofitaren per arribar al descans amb avantatge (34-26), a la represa els visitants sortiren novament molt endollats i retallaren diferencies fins al (53-49), per tant per decidir en el darrer quart, amb opcions per ambdós equips, però en la darrera jugada del partit el Castellar va saber mantenir la possesió de la pilota i Albert Germà des del lateral va llençar un triple que va donar la victòria.

Pel C.B. Castellar vàren jugar i anotar: Smith (22), Junyent (6), Cadafalch (2), Tejedor (9), Germà (14), Navarro (6), Santiveri, López (2)  i Cabrera .

LA JORNADA.

La jornada 6 va portar que tres equips dels que encapçalaven la classificació caiguessin derrotats i precisament com a locals amb dos duels directes Sant Boi va superar Sant Joan i Castellar al Prat a domicili, així com l’Aese amb el Jac “B”. De moment la classificació la lideran equips amb 4 victoriós i dues derrotes, però realment hi ha dos equips que amb una única derrota, com son Sant Boi i Castellar, que un cop jugats els partits ajornats i que es cfelebraran el día 1 de novembre podrien passar a ser els líders.