jueves, 24 de enero de 2019

JORNADA 13a #CopaCatBQ LLIÇA I RIPOLLET LIDERS SORPRESOS



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  13.
19-20 de GEMER 2.019.

Arribem al final de la primera volta i el proper finde ens veiem a Manresa, al Nou Congost, amb l’ALL-STARS
                                                                                                        

  • LLIÇÀ, tot i la derrota segueix líder, el CEB, supera a LLUISOS a domicili i es situa segon, el lluisencs, son tercers, ROSER, es quart, a una victòria del segon.
  • MILLOR ATAC (87) MATARÓ “B”.
  • MILLOR DEFENSA (48) MATARÓ “B”.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.05
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET

OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP BARNA

76
54
Diss.
18.05

Pavelló CB: Granollers
C.B. GRANOLLERS



C.B. ARTÉS

72
61
Diss.
18.05
TV
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


C.B.
LLIÇA D’AMUNT

70
57
Diss.
19.30
Feñliu i Codina
UE HORTA



CAMPING BIANYA ROSER

52
68
Diu.
12.30
Cem Parc de la Ciutadella
C.B.
CIUTAT VELLA


C.B. CERDANYOLA AL DIA

79
81
Diu.
12.30

Josep Mpra
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

VEDRUNA GRACIA

87
48
Diu
19.30
Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA


CEB GIRONA


61
63
                                                                                                                                
  • El partit de la jornada es jugava a la Ciutadella, entre el Ciutat Vella i el Cerdanyola, ambdós equips igualats a sis victòries i sis derrotes, amb l’objectiu d’apropar-se a la part alta, victòria visitant (79-81).
  • El líder Lliçà es desplaçava a Mollet, per enfrontar-se al jove equip molletenc revelació de la temporada i es va veure sorprès (70-57), tot i la derrota manté el primer lloc i per la seva part els locals segueix molt a prop dels llocs de privilegi.
  • Al Josep Comellas, duel entre el segon, Lluïsos, i tercer classificat, Ceb Girona, separats per una sola victòria, triomf dels gironins (61-63), que fan el salt al segon lloc i per la seva part els lluisencs perden l’ocasió de situar-se líders.
  • En el derbi barceloní de la jornada el Roser visitava un Horta, que pugna per allunyar-se dels darrers llocs, victòria local (52-68), que manté als de Fort Pienc, en posició de Play off.
  • La Bisbal no volia allunyar-se dels primer llocs, actualment es cinquena a una victòria del quart lloc i rebia al Barna, en lluita per la permanència, victòria local (76-54).
  • Granollers i Artés lluitaran els vallesans per allunyar-se del Play Out i els del Bages per no apropar-si, victòria local (72-61), qjue deixa ambdós equips en zona de permanència
  • Mataró “B”, que sembla haver perdut pistonada, rebia a un Vedruna, que va tancar la primera volta sense cap victòria, amb una nova derrota (87-48).

GRUP 2.
  • El líder RIPOLLET, per d’imbatibilitat, però conserva el liderat, davant l’ALPICAT, que comparteix el segon lloc amb el BADALONÉS, la quarta plaça es compartida també per SANTA COLOMA i ADEMAR.
  • MILLOR ATAC (109) ALPICAT.
  • MILLOR DEFENSA (53) UESC.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

AESE



65
53
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES


C.B. SANTA COLOMA


74
65
Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

BADALONES FRUITS SECS CORBERA

54
82
0Diu.
18.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TOTOSA

100
 ANYS PLOMS SALLE REUS

85
79
Diu.
19.00
Puigverd
C.B. CASTELLAR


BÀSQUET PIA SABADELL


99
78
Diu

19.00

Francesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

C.B. ALPICAT
105
109
Diu
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS


MARISTES ADEMAR



68
79








  • El partit de la jornada al Puigverd de Castellar entre l’equip local i el Bàsquet Pia, (99-78) derbi vallesà entre dos equips igualats a la classificació amb 5 victòries i 7 derrotes i tot i el bon joc d’ambdós conjunts, els locals semblava que havien perdut la seva solvència com a local i els de Sabadell amb clara dinàmica ascendent. El partit va començar amb una bona sortida local amb dos triples de Junyent per posar el (6-0), encara que no va tarda la reacció visitant (11-17), però vuit punts seguits dels locals els permetien tancar el primer quart (22-19), el segon parcial amb un resultat de (28-10), va marcar de manera quasi definitiva el decurs del partit, ja que tot i la reacció sabadellenca a la represa (64-54), al minut vuit del tercer quart, els locals de la ma especialment de Cadafalch, Cabrera i Navarro, van resoldre l’enfrontament de manera espectacular. Cal fer esment que l’equip de Raül Jodra, presenta dues novetats l’incorporació del pivot Lluis Hagenaers, jugador en període de recuperació d’una greu lesió i que segur que serà de gran ajuda per aquesta segona volta i la baixa de l’Aleix Pujadas, que es tindrà que sotmetre a una intervenció quirúrgica de genoll i quasi segur que serà baixa pel que resta de temporada



  • A Ripollet el líder invicte rebia al tercer classificat l’Alpicat, amb l’idea d’assaltar el Berneda i ho va aconseguir en superar als vallesans a la segona prorroga (105-109),. De totes maneres els locals mantenen el primer lloc amb dues victòries de marge.
  • A Badalona segona setmana de derbi pel Circol, que vol allunyar-se de la part baixa i que rebia a la Plana al Badalonés, segon classificat, clara victòria pels dimonis (54-82), que manté al “Coto” en Play Out.


  • El Sitges en la lluita per la sisena plaça i volia apropar-se al cinquè lloc i rebrà al Santa Coloma, quart, que no es volia allunyar-se dels primers llocs, victòria local (74-65), que deixa al “Santaco”, fora del Play Off.
  • El Molins situat en zona de Play Out, rebia a un Ademar que volia consolidar el cinquè lloc, victòria dels Maristes (68-79), que la combinació de resultats els porta al quart lloc.
  • Cantaires i la Uesc, equips que tanquen la classificació rebien al Ploms Salle, novè i l´Aese, sisè, victòries locals (85-79) i (65-53), que suposa que el lloc de descens esta compartit per quatre equips.


  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


VILANOVA
Ripollet
30
VALLVERDU
Alpicat
28
HARRIS
Sitges
27
TORT
Ciutat Vella
24
GUARDIA
Mollet  “B”
23
R. BALTA
Granollers
23

No hay comentarios:

Publicar un comentario