viernes, 11 de enero de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 12 a la #CopaCatBQ ELS LIDERATS EN JOC Lliçà vs Lluisos i Santa Coloma vs Ripollet




COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  12.
12-13 de GEMER 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  LLUISOS vs LLIÇÀ.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
C.B.
LLIÇA D’AMUNT


LLUISOS
DE GRACIA


Diss.
18.05
TV
Pavelló Esportiuu
C.B. ARTÉS
SOL GIRONÉS


C.B.
CIUTAT VELLA


Diss.
18.30
Ramón Sitjà
CEB GIRONA



C.B. GRANOLLERS


Diss.
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

MARTHE
UE MATARÓ-
SBM


Diu.
17.45
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA


BISBAL
BÀSQUET


Diu.
18.00

La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP BARNA

UE HORTA


Diu
19.30
Penitents
VEDRUNA GRACIA

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”



                                                                                                                                
  • El partit de la jornada es jugarà a Lliça entre els dos primers classificats, de moment els líders son els vallessans, que voldràn mantenir la seva posició i oportunitat pels lluisencs, per recuperar el primer lloc. Destacats Ramón Espuña i Marcos Barines.

  • Amb les cameres d’Esports en Xarxa com a testimonis un Artés que esta situat en un lloc poc usual, amb zona de Play Out, a la taula,  rebrà al Ciutat Vella que vol mirar cap amunt a una victòria de la quarta plaça. Destacats Hassain Bunnell i José Antonio Bernuz.
                                                                                                       
  • A Girona el Ceb, tercer classificat, i que no es vol allunyar dels líders, ja que la victòria el situaria a una del segon lloc, rebrà a un Granollers, que es vol allunyar de la zona de perill. Destacats Toni Espinosa i Ricardo Baltà.

  • A l’Estació del Nord, el Roser, que ja es quart, rebrà al Mataró, els maremencs, que estan fen una molt bona primera volta, tot i que la derrota, en el duel de filials, la allunyat dels llocs de privilegi. Destacats Carlos Javier Antonio i Jordi Sánchez.


  • A Cerdanyola enfrontament entre dos equips amb sis victòries, a una de la quarta plaça, els del Vallés han millorat molt les darreres jornades i la Bisbal, estan fent un molt bon paper en la seva tornada a Copa. Destacats  Javier Anton i Didac Poch.

  • Diumenge a la Nau del Clot, derbi barceloní entre el Grup Barna i l’Horta ambdós en zona de Play Out i lluitant de valent per millorar posicions. Destacats Marc Subirachs i Pol Martínez.

  • Finalment en l’últim partit de la jornada als Penitents de Gracia el Vedruna últim classificat i que encara no coneix la victòria rebrà a l’autentica sorpresa de la temporada el Mollet “B”, cinquè classificat. Destacats Carlos Lorente i Roger Guardia.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada SANTA COLOMA vs RIPOLLET.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Polisportiu de Santa Eulàlia
AESE

BÀSQUET SITGES




Diss.
19.15
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


BÀSQUET MOLINS




Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT


Diss.
19.30
La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA

C.B. CANTAIRES TOTOSA


Diss.
19.45
Joan Sirolla
100 ANYS PLOMS SALLE REUS


C.B. CASTELLAR



Diu

17.45

La Plana
MARISTES ADEMAR

CIRCOL COTONIFICIO BADALONA


Diu
18.00
Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL


U.E. SANT CUGAT


  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a Santa Coloma entre el “Santaco”, segon classificat i potser un dels pocs equips que pot cara al líder Ripollet, els vallessans continuen imbatuts, amb tres victòries de marge, sobre els seus perseguidors. Destacats Marc Fernández i Roger Vilanova.

  •  A Santa Eulàlia l’Aese, vuitè però a una sola victòria del descens, rebrà al Sitges, els del Garraf molt millorats, a una victòria del cinquè lloc. Destacats Marc Bertomeu i Jordi Boronat.

  • A terres de Lleida l’Alpicat, lluitant per la segona plaça, rebrà al Molins, que després d’un mal començament, de mica en mica van recuperant sensacions. Destacats Albert Vallverdú i Jordi Bujaldón.


  • A La Plana el Badalonés, amb un gran estat de forma i lluitant per la segona plaça, rebrà al Cantaires, que amb un mal començament, els de Tortosa son fora del descens directe només pel average general. Destacats Pedro Cuesta i David Michael.

  • A Reus el Ploms Salle a una victòria dels descens, buscarà el triomf, davant d’un Castellar que només ha guanyat un partit de visitant i que vol mantenir distancies, amb la zona de conflicte. Destacats Albert Sardà i Albert Cadafalch.

  • Diumenge a la Plana l’Ademar, cinquè, rebrà, en el derbi badaloní de la jornada rebrà al Circol, en Play Out. Destacats  Oriol Franch i Alejandro Rodríguez.

  • Finalment per tancar la jornada, derbi vallessà a Sabadell, entre Basquet Pia i la Uesc, els de Sant Cugat, amb tres victòries tanquen la classificació i els col·legials només estan una victòria per sobre. Destacats Damià Paez i Ferràn López.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario