sábado, 23 de febrero de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 18a #LigaEba. ELS DESTACATS QUART vs MATARÓ i SESE vs ALFINDEN



LIGA EBA 

LA  PRÈVIA

JORNADA  18
23-24 FEBRER de 2.019.


GRUP C/A.

·                                 PARTIT DE LA JORNADA: QUART vs MATARÓ.
                        
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
17:30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA

MATARÓ PARC BOET



Diss
18:00
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

C.B. IGUALADA MONBUS



Diss
18:30
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B. SALOU



Diss.
18:30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR

C.B MARTORELL


Diss.

19:45
Illa Esportiva
C:B: CASTELLBISBAL


C.B. SALT




Diu.
12:00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

MATARÓ FEIMAT



Diu.
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

FLANIGAN CALVIÀ


.
  • El partit de la jornada a Quart, on els locals, situats en segon lloc a una victòria del liderat, rebràn la visita del Mataró, a dues victòries del gironins, i que no es volen allunyar, amb un average pels del Maresme de +5.
  • El líder Cbt, amb una única victòria de marge sobre el segon, rebrà al Serrallo al Calvià, que lluita per sortir del Play Out, a una victòria de l’equip que marca la permanència.
  • Esparreguera i Igualada, tercer i quart classificat, a una victòria del segon, els del Baix Llobregat rebràn al Salou, setè classificat i els de l’Anoia visitaran a un altre equip de la zona mitja com el Valls.
  • A Zaragoza s’enfrontaran Olivar i Martorell, els locals, novens a una victòria del visitants que ocupen el sisè lloc, que han perdut posicions, després de dues derrotes, en igual situació es troba l’equip aragonés
  • El Cornellà, amb només una victòria sobre el Play Out rebrà al Boet, els del Maresme després de dues derrotes volen redreçar el seu camí, ara son vuitens.
  • A Castellbisbal partit clau entre els locals i el Salt, els gironins ocupen lloc de descens directe i els del Vallès només tenen una victòria de marge sobre els visitants, possibilitat de seguir lluitant, amb opcions de permanència pel Salt i pels locals oportunitat d’augmentar el marge sobre el descens directe, l’average +9 pels locals.  

 GRUP C/B.

·                                 PARTIT DE LA JORNADA: JAC vs ANDORRA.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
El Ricart
OIC PENTA
U.B. SANT ADRIA

COALCI C.B. SANT JOSEP



Diss
18:15
Virrei Amat
SESE

ALFINDÉN C.B




Diss.
20:00
Joan Alay
B.C.MORABANC ANDORRA “B”
RECAMBIOS GAUDI CB MOLLET


Diu.
20:00
Ricky Rubio
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

BBA
CASTELLDEFELS



Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

JAC SANTS



Diu.
18:15
Fons de les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
F.C. MARTINENC BASQUET



Diu.
18:30
Can Sera
BARBERÀ TEAM VALUES

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA




  • El partit de la jornada al “Virrei”, Sese vs Alfinden, entre dos equips igualats a la classificació amb 8 victòries i 9 derrotes, en setè i novè lloc, respectivament a la taula. L’average es favorable als barcelonins +9.
  • Els tres equips que lluiten per les dues places del Play Off, de moment l’avantatge del Pardinyes es clara, els de Lleida visitaran la pista del penúltim classificat Barberà, els vallessans amb només una victòria sobre el descens directe; El Mollet segon, a dues victòries del liderat i amb una sobre el tercer, visitarà el Joan Alay d’Andorra, on els locals lluiten per la quarta plaça i finalment el tercer en discòrdia es l’Ubsa, els de Sant Adrià, rebran en el derbi de proximitat als badalonins del Sant Josep, que després de tres derrotes es l’equip que marca la salvació amb una unica victòria de marge sobre el Play Out.
  • Els tres equips que lluiten per la quarta plaça Arenys, Castelldefels i Jac Sants, tots tres arriben en bona dinàmica, els del Maresme rebràn al Martinenc, els del Guinardó, a una victòria de l’equip que marca la permanència; Castelldefels visitarà al El Masnou, els maresmencs, que després de l’ultima victòria han augmentat significativament les opcions de permanència i finalment els de Sants visiten les illes per enfrontar-se al Palma a una victòria dels de Sants.   

  •      

No hay comentarios:

Publicar un comentario