viernes, 22 de febrero de 2019

LA PRÈVIAde la 17a JORNADA a la #CopaCatBQ ELS DESTACATS CEB GIRONA vs LLIÇÀ i ALPICAT vs SANTA COLOMA


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  16.
16-17 de FEBRER 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada CEB vs LLIÇÀ.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
TV XALA
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
C.B. GRANOLLERS



Diss.
18:05
TV
La Xarxa
Ramón Sitjà
CEB GIRONA


C.B.LLIÇA D’AMUNT

Diss.
18:15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS


VEDRUNA GRACIA



Diss.
19:15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

C.B.
CIUTAT VELLA


Diss.
19:30
Feliu i Codina
UE HORTA

LLUISOS
DE GRACIA


Diss.
19.30

Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA

MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

Diu
18:00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP BARNA
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


                                     

                                                                                            
  • El partit de la jornada a Girona on el  Ceb, amb la cameres d’Esports en Xarxa, com a testimonis, a una victòria del Lliçà, tindrà l’oportunitat d’entrar en la lluita pel primer lloc l’average es pel vallessans +4. Els destacats Toni Espinosa i Ramón Espuña.
  • A la Bisbal, amb la cameres de Xala, els locals, cinquens a dues victòries del quart lloc, rebràn la visita del Granollers, equip que marca actualment la permanència. Els destacats Roger Portella i Ricardo Baltà
  • L’Artés vuitè amb una victòria de marge sobre el Play Out, rebrà al Vedruna, darrer classificat i que tot i la millora, encara no s’ha estrenat. Els destacats Roger Portella i Carlos Lorente.
  • A l’Estació del Nord derbi barceloní entre el Roser, tercer a una victòria del liderat i el Ciutat Vella, que es vol allunyar de la zona de perill. Els destacats Albert Sulleva i José Antonio Bernuz.
  • Al Feliu i Codina un altre derbi entre l’Horta, que de moment es vol assegurar eludir el descens directe i els Lluisos, que volen lluitar pel liderat. Els Destacats Pol Martínez i Víctor Pla.
  • A Guiera el Cerdanyola, de moment fora del Play Out, rebrà al Mataró “B”, a una victòria dels locals i volen allunyar-se del perill. Els destacats Javier Antón i Joan Lluch.
  • Al Clot el Grup Barna, necessita el triomf, ja que te la permanència a tres victòries i rebrà al Mollet “B”, sisè classificat. Els destacats Marc Subirachs i Roger Guardia.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada ALPICAT vs SANTA COLOMA.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
19:45
La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
U.E. SANT CUGAT



Diu.
17:45

Joan Sirollla
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS
BÀSQUET SITGES


Diu.
18:00

La Plana
MARISTES ADEMAR

AESE



Diu.
18:00
Esola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

Diu.
19:00
Les Vinyes del Convent
C.B. CANTAIRES TOTOSA

BÀSQUET
MOLINS

Diu

19:30

Puigverd
C.B. CASTELLAR


C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

Diu
19.15
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

C.B. SANTA COLOMA



  • El partit de la jornada al Toni Roure entre l’Alpicat, quart i el Santa Coloma, tercer, igualats a 11 victòries, ambdós a una del segon lloc, i amb l’average favorable als colomencs +5. Els destacats Albert Vallverdú i Marc Fernández.
  • A la Plana el Badalonés, segon classificat i que va perdre l’opció de ser líder rebrà a la Uesc, els de Sant Cugat, tanquen la classificació, però només a dues victòries de la permanència. Els destacats Pedro Cuesta i Ferrán López.
  • A Reus el Ploms Salle rebrà al Sitges, igualats ambdós a vuit victòries, en lluita pel sisè lloc, a una del cinquè, amb l’average favorable als del Garraf +2. Els destacats Jordi Costa i Jordi Boronat.
  • A Badalona l’Ademar cinquè rebrà l’Aese, equip que marca la permanència, els Maristes no volen perdre de vista la quarta plaça i estaran molt atents al resultat de Alpicat i els de l’Hospitalet es volen allunyar del Play Out.- Els destacats Oriol Franch i Marc Bertomeu.
  • A Sabadell un altre partit vital per la permanència entre els locals del Bàsquet Pia, amb sis victòries, rebràn al Circol, amb cinc, duel també d’entrenadors experimentats com el “Popo” Prat  i el Juli Jimenez, l’average +10 pel “Coto”. Els destacats Oriol Andrés i Marc Jerez.   
  • A Tortosa un altre partit entre equips implicats amb la permanència, ambdós amb cinc victòries, Cantaires vs Molins, l’average +2, pel equip ebrenc. Els destacats David King i Jordi de Ugarte.
  • Derbi del Vallès Occidental al Puigverd on el Castellar després de dues derrotes i de recuperar al seu jugador franquicia com Albert Cadafalch, rebrà al Ripollet, que vol seguir comandant en solitari la classificació i que l’anterior jornada va tenir la baixa de Roger Vilanova, director de l’orquestra de Ripollet, serà un match d’alt voltatge.
  •  





No hay comentarios:

Publicar un comentario