jueves, 15 de agosto de 2019

PRESENTACIÓ de la temporada 19-20 de la #CopaCatBQ


COPA CATALUNYA
MASCULINA
2.019 - 2.020.



Amb la mateixa il·lusió que el primer dia, però, amb un xic mes d’experiència, encetem la sisena temporada del nostre blog, amb l’exhaustiu (dintre de les nostres possibilitats)  seguiment de la Copa Catalunya masculina, la màxima categoria del bàsquet català.
Com en les darreres temporades hi han dos grups de catorze equips, anomenats 1 i 2, d’on sortiran vuit equips, els quatre primers de cada grup, que després d’una eliminatòria d’anada i tornada, optaran a jugar la final a quatre, per poder assolir plaça a Lliga Eba. Per altre part l’últim classificat de cada grup perdrà la categoria, de forma automàtica, i els classificats en els llocs 13, 12, 11 i 10 de cada grup, jugaran un play Out al millor de tres partits, els quatre perdedors, també perdran la categoria.


LES NOVETATS
Seràn nous equips de Copa : Montgat, Sant Gervasi, Navas, Tarrega, Almeda i Centre Catolic, procedents de “catalana” i Salt, Masnou, Castellbisbal i Sant Josep que provenen d’Eba, benvinguts tots ells.



 COMPOSICIO DEL GRUPS :
GRUP 1.
Amb cinc equips el Barcelonès amb MONTGAT, SANTA COLOMA, EL MASNOU i dos equips de la ciutat de Badalona, CIRCOL I SANT JOSEP; el Vallès occidental  amb GRANOLLERS, MOLLET, LLICÀ I SANT GERVASI, per la demarcació de Girona el CEB , SALT I LA BISBAL i la ciutat de Barcelona amb dos equips LLUISOS I HORTA



 GRUP 2.
Amb nodrida representació del Vallès Occidental, amb sis equips: SANT CUGAT, RIPOLLET, CASTELLBISBAL, CERDANYOLA, CASTELLAR Y BASQUET PIA; tres equips de la ciutat de l’Hospitalet: AESE, ALMEDA I CENTRE CATÒLIC; dos equips del bagencs: NAVÀS I ARTÉS; per la demarcació de Lleida: TARREGA I ALPICAT i per las terres septentrionals, me  concretament del Baix Camps un únic representat, REUS POLMS SALLE
Dintre de res començaran TOTS els equips les pre-temporades i l’últim cap de setmana de setembre la primera jornada, nosaltres també ferem la nostra particular pre-temporada, estudiant inovacions, però sense deixar de banda el que ens caracteritza. BÀSQUET I FER PLAY.
Una salutació per tots i esperem poder seguir comptant amb la vostra confiança i seguiment.




Salutacions de l’equip d’ALOCIX RESULTATS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario